B&O leverer lyden til nyt LG super-tv

Nu vil Lamborghini køre elektrisk

(Foto: Lamborghini)

Kan man forestille sig, at en Lamborghini kommer listende nærmest lydløst gennem byen, når man er vant til, at den hårdt pumpede benzin-motor i den italienske super-sportsvogn normalt hyler op, så man kan høre den flere hundrede meter borte?

Well – måske vi skal vænne os til nye tider.

I hvert fald har Lamborghini løftet sløret for sin næste elektriske drevne sportsvogn. Den hedder Lanzador og skal gå i produktion fra 2028.

(Foto: Lamborghini)

Så er der lidt tid til at spare op, for alle nye Lambo’er koster på den forkerte side af en million kroner. Den elektriske bliver ingen undtagelse.

Lamborghini afsløringen skete i forbindelse med 2023 Monterey Car Week i Californien.

Der er tale om en fire-dørs ”crossover”, som skal rumme fire elmotorer på tilsammen 1.000 kilowatt. Det svarer til 1.341 hestekræfter, hvilket er lidt flere end Teslas Roadster og Lucid Air.

Det er ikke plads, der mangler i den nye Lanzador. (Foto: Lamborghini)

Da elbilen har fire sæder, må man forvente, at den skal bruges til andet end race. Derfor vil Lamborghini indbyggen en aktiv og computerstyret affjedring.

Det ydre design ligger tæt på Lamborghinis nuværende Urus kæmpe-SUV. Det vil sige samme markante frontparti med Lamborghinis helt egen stil i LED-belysning.

Lamborghini er udsolgt i benzin-drevne sportsvogne. Det næste trin bliver en Urus med hybrid-motor….

Over 1.300 hestekræfter i en elbil. (Foto: Lamborghini)

Kabinen i Lanzador er ren science fiction. (Foto: Lamborghini)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&O leverer lyden til nyt LG super-tv