Halvdelen af os deler streaming med andre

Øretelefoner med kabel er skam ikke uddøde

(Foto: Razer)

I de senere år har trådløse øretelefoner næsten overtaget hele markedet fra dem, der har et kabel hængende på.

Enkelte fabrikanter holder dog fortsat ved. Det er især mærker, der slår sig op på at være ægte Hi-Fi eller henvender sig til gamerfolket, hvor øretelefoner skal reagere ekstremt hurtigt.

Gamer-specialisten Razer er en af disse undtagelser, og den bliver nu understreget med de nye Razer Moray øretelefoner, som fabrikanten kalder in-ear monitorer i studie-kvalitet.

(Foto: Razer)

Moray øretelefonerne har først og fremmest en THX certificering, der normalt kun leveres til audio-gear i professionel lydkvalitet.

THX skal ikke kun garantere fornem musik-afspilning, men også sikre letforståelige stemmer der er placeret knivskarpt i lydbilledet.

Indendørs i Razer Moray IEM sidder hybride drivere. Det vil sige små dobbelte højttalere med en dynamisk enhed til basser og dynamic samt en digital “armatur” driver til klar og hurtig diskant.

(Foto: Razer)

Alt i alt skal de skabe en meget afbalanceret lydbillede, som man kan holde ud at høre på i timevis. Vigtigt for computerspillere og folk, der streamer musik og video dagen lang.

I stedet for den aktive støjreduktion (ANC), som man ser hos de fleste andre øretelefoner i de dyrere prisklasser foretrækker Razer et passivt støjfilter. Det skal være give en bedre lydkvalitet og fjerne op til 36 dB af støjen.

Razer oplyser, at Moray øretelefonerne kan gengive toner mellem 20 og 24.000 Hz. Det medfølgende kabel er tabsfri og af en særlig OFC MMCX type. Øretelefonerne kommer med en impedans på 32 ohm.

(Foto: Razer)

Når brugerne typisk har monitorerne siddende i øret i timevis, er bærekomfort og ergonomi vigtige elementer:

Derfor har Razer designet øretelefonerne, så de sidder godt fast i øregangen, uden at man fysiskmærker, at man har dem i. Desuden medfølger tre størrelser ørepropper.

Razer er ikke et billig-mærke. Moray IEM koster da også 150 euro eller ca.   danske kroner….

(Foto: Razer)

(Foto: Razer)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvdelen af os deler streaming med andre