Hvad med en klog øl-oplukker?

Det hele drejer sig om bas

(Foto: Sonos)

Den har rumsteret på rygtebørserne længe. Så det er ikke nogen overraskelse, at Sonos var på vej med en billigere og fysisk mindre subwoofer.

I dag blev den nye trådløse Sonos Sub Mini en realitet. I et nyt cylindrisk design og med to seks tommers bas-enheder ombord, der skal kunne levere lave toner i overbevisende stil.

Sonos har indbygget to digitale Class D forstærker og en DSP processor, der sikrer forurenings-fri lyd både ved realistiske lydtryk og langt ned i frekvenserne.

Sub Mini kan næppe spille lige så højt og dybt som storebror Sonos Sub, men der imponerende, hvis den ret lille Sub Mini kan levere toner helt ned til 25 Hz. Lave frekvenser plejer at kræve fysisk plads.

Den nye Sub Mini kan f.eks. bruges sammen med en Sonos soundbar under stuens tv. (Foto: Sonos)

 

 

Sonos har også indbygget Trueplay software, der skal kunne optimere baslyden automatisk, så den passer til rummet, subwooferen er placeret i.

Samtidig kan Trueplay sørge for at balancere lydniveauet med andre tilkoblede Sonos højttalere eller en soundbar under tv-apparatet.

Forskelle er der naturligvis på Sub Mini og den originale Sub. Ud over størrelse og design – Sub er kasseformet –er der hele 2.500 kroner i pris. Desuden kan Sub Mini kun spille ene subwoofer. Storebror kan parres med flere basbokse.

Begge bas-enheder vender indad for at undgå vibrationer og forvrængningen. Den aflange udskæring i midten skal hjælpe med flytte bas hurtigere for at øge bassen. (Foto: Sonos)

Sonos oplyser, at Sub Mini er designet til små eller mellemstore rum. Den nye subwoofer skal fungere bedst, når den parres med f.eks. Sonos Ray og Sonos Beam soundbarer eller med Sonos mindre højttalere som One og One SL.

Desuden kan Sub Mini bruges til at give en dybere lyd til IKEA’s Symfonisk højttalere, som Sonos har været med til at udvikle.

Den nye trådløse Sonos subwoofer måler 30,5 centimeter i højde, 23 cm i diameter og vejer 6,35 kilo. Den fås i enten hvidt eller sort.

Sub Mini kommer til salg den 6. oktober. Det bliver til en pris på 3.799 kroner. Til sammenligning koster Sonos Sub 6.299 kroner….

(Foto: Sonos)

Sub Mini betjenes bedst via den medfølgende app. (Foto: Sonos)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med en klog øl-oplukker?