Beats Buds bliver bedre

Google vil slette ubrugte konti

(Foto: Firmbee.com / Unsplash)

Hvis du hører til dem, der har mange gamle og måske næsten glemte ting liggende online hos Google, skal du nok lige tjekke, hvad det er.

Fra december vil Google nemlig begynde at rydde op i ældre konti, som ikke har været brugt i to år eller mere.

I løbet af 2024 vil Google gerne have slettet alle disse in-aktive online konti, selvom de sagtens kunne indeholde vigtige data som f.eks. e-mails og fotos.

Google begrunder oprydningen med, at ubrugte konti udgør en sikkerheds-trussel. De kan f.eks. udnyttes til identitets-tyveri, uden at kontoens ejer opdager det.

Ved at slette gamle konti sparer Google vel også plads på sine store servere i skyen, selvom it-giganten ikke bruger det argument.

Kun personlige konti er i farezonen for at blive lukket.

Konti, der tilhører virksomheder, organisationer, skoler og andre offentlige institutioner, vil ikke blive berørt.

Oprydningen vil ikke ske fra én dag til en anden, men langsomt og forsigtigt. Inden lukningen foregår, vil Google sende flere advarsler til kontienes ejere.

Man kan undgå sletningen ved at være aktiv på kontoen mindst én gang hvert andet år:

Det kan f.eks. være ved at læse eller sende en e-mail, lagre et dokument i Google Drive, bruge Google søgninger, downloade en app fra Google Play eller kigge på en YouTube video….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beats Buds bliver bedre