Telenor tilbud ikke lovligt

Brother nummer ét i laserprintere

(Foto: Brother)

Brother har både overhalet HP og lagt andre rivaler som Canon eller Epson bag sig, når det gælder salget af laserprintere i Europa og i Danmark.

I fjerde kvartal af 2022 stod Brothers logo på hver tredje laserprinter, der blev solgt i de vest-europæiske lande. Mere præcist 30 procent.

I Danmark er Brothers andel endnu mere imponerende. Nemlig 35,5 procent af det totale laserprinter marked her i landet.

Det afslører nye tal fra det store analysefirma IDC. Her fortæller man, at Brother solgte lidt over 395.000 laserprintere i Vesteuropa i oktober, november og december sidste år. Det er en fremgang på hele 13,9 procent i forhold til kvartalet før.

Det giver Brother et forspring på to procent i forhold til ærkerivalen HP. Kigger man på salget af A4 laserprintere alene, har Brother næse foran med hele 9,5 procent. Brother er således nummer ét med 35 procent markedsandel.

Japanske Brother, som mange også kender fra symaskiner, har været på stærk fremmarch i Europa siden 2018. Alene i 2022 tegnede Brother sig for 30,7 procent af alle solgte laserprintere.

Her i 2023 vil Brother udvide sit sortiment af A4-laserprintere yderligere. Der kommer således en ny serie af kompakte farveprintere til professionelle brugere og to nye familier til hjemmekontoret…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telenor tilbud ikke lovligt