Huawei lukker i Danmark

Hvad med et nuser køleskab?

(Foto: Smeg)

De fleste af os har nok drømt om at have et mini-køleskab placeret ved siden af sofaen eller skrivebordet, så man slipper for hele tiden at skulle rejse sig og hente forfriskninger i køkkenet. Træls, når man sidder midt i en spændende fodboldkamp på tv.

Man har længe kunnet købe små køleskabe, der er kopier af hotelværelsernes mini-barer. De ser bare lige så kedelige ud og pynter ikke ligefrem i den pæne stue med designer-møbler og nøje planlagt indretning.

Lige i rette tid inden jul har det italienske køkkentøj-mærke Smeg den helt rigtige løsning. Især, hvis man har tegnebogen i orden og elsker den berømte tegneserie ”Radiserne”.

Smegs nye mini-køleskab har nemlig Nuser som pynt på døren. Oven på Nuser i sin yndlings-hvile-position på hundehusets tag svæver den lille gule fugl Woodstock.

Køleskabet er holdt helt i hvidt, fordi det skal minde om de hvide papir-ark, som tegneren Charles Schulz brugte til at begave verden med de herlige karakterer Søren Brun, Trine, Tomas, Schrøder, Rikke Rask samt naturligvis Woodstock og Nuser – på engelsk Snoopy.

(Foto: Smeg)

Smeg har begået den slags genialiteter før. Italienernes køleskabe er i retro afrundede former, selvom de indeholder moderne teknologi.

Desuden har Smeg samarbejdet om den ydre dekoration af sine køleskabe med bl.a. Disney eller modefirmaet Dolce & Gabbana.

Indendørs i Smegs mini-køleskab er to flytbare hylder, en lille isboks og plads til ekstra flasker i døren.

Mærkelig nok lancerer Smeg først sin nyhed kort efter jul og nytår. Den ville ellers have været oplagt som julegave.

Som altid hos Smeg er prisen lidt små-pebret. Især, når det gælder sær-kollektioner som denne. Nuser køleskabet skal koste 2.000 dollars eller godt 14.000 kroner….

(Foto: Smeg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei lukker i Danmark