Online dating er big business

Køkkengrej med italiensk temperament

Hvem siger, at køkkengrej altid skal være ensfarvet – som regel i ”pæne” hvide, sorte, alu-metal eller grå nuancer. Måske rødt, når det går vildt til.

Næhh – prøv at kaste et blik ned til Italien, hvor to af støvlelandets mest kendte brands er gået sammen for at gøre køkken regionerne mere livlige. Hos dem, der har råd.

Den ene halvdel af kooperationen er modemærket Dolce & Gabbana, som de fleste kender fra tøj, tasker og duftevand. Den anden er Smeg, som vi her i Danmark mest har opdaget for klassisk afrundede køleskabe og for store komfurer.

Smeg producerer dog mange andre køkken-apparater, og det er dem, der nu har været en tur forbi Dolce & Gabbanas designere og farve-læggere.

Man kan sige, hvad man vil. Men de D&G modicerede brødristere, blendere, termokander, food processor, vandvarmere og espresso-maskiner vil lyse op i ethvert køkken – og selv overdøve de mest ego-fokuserede mesterkokke.

De farvestrålende nyheder kommer til salg fra oktober, så man skal måske begynde at spare op lige nu. For Dolce & Gabbana kollektionen bliver nok meget dyrere end Smegs i forvejen ikke ligefrem billige produkter.

Priserne er ikke offentliggjort endnu, men jeg kan da nævne, at sidste års D&G designede Smeg FAB28 køleskab sælges blandt samlere for 34.000 USD stykket – det er ca. 200.000 kroner.

Well – flotte ser de da ud….

For et år siden indledte Smeg sit samarbejde med Dolce & Gabbana med disse opsigtsvækkende køleskabe. De handles i dag for formuer blandt samlere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online dating er big business