Får Windows nu reklamer?

Sig Lamborghini til din gamerstol

(Foto: SecretLab)

Når man sidder i timevis hver dag foran sin pc eller spillekonsol for at køre race på skærmen, skal man naturligvis også have en god stol at sidde i.

Bedst ville det naturligvis være, hvis gamer-stolen passer til indholdet af spillene. F.eks, at den er godkendt af en af de store bilmærker og derfor kan udstyres med originale logoer.

Den italienske fabrikant af super-sportsvogne – Lamborghini – har allerede solgt en licens til tilbehørs-giganten Razer. Her er gamer-stolene bare så dyre, at de færreste har råd.

Så går det lidt lettere med den nye Automobili Lamborghini Edition fra Secretlab.

Med mellem 479 og 999 euro eller 3.600 og 7.500 kroner  kan den flotte nye gamer-stol ikke konkurrere prismæssigt med de modeller, som f.eks. Jysk, IKEA, Harald Nyborg eller de store elektronik-varehuse tilbyder, men den er trods alt meget billigere end Razers.

(Foto: SecretLab)

Den nye Lamborghini version er lagt oven på Secretlabs eksisterende familie af TITAN EVO 2022 stole. Det betyder høj sidde-komfort, størrelse tilpasset brugeren og et helt igennem ergonomisk design.

Ekstra-prisen i forhold standard TITAN EVO stolen begrunder Secretlabs med, at nyedeh er beklædt med sort nappa-skind med i øjnefaldende grønne kontraster og et Lamborghini logo midt på ryglænet.

Dermed lægger Secretlabs sig tæt på den italienske superbil-fabrikants tradition med at blande neutrale og stærke farver.

Som ekstra-udstyr kan man købe en pude som lænde-støtte, der passer i farve og design til Automobili Lamborghini Edition Gaming Chair.

Hvis man ikke synes, at de op til 1.000 euro for den ”almindelige” Lamborghini gamerstol er fornemme nok, tilbyder Secretlabs også en særlig ”Pinnacle Edition.”

(Foto: SecretLab)

Den skal være klædt i Alcantara læder og stå på et stel af karbon-fiber. Dermed kan man vel godt kalde den en racer-udgave.

Den koster så altså også 1.699 dollars, hvilket er på niveau med eller end højere endRazers Lamborghini gamer stol.

Secretlab blev i øvrigt stiftet af to entusiastiske gamere i 2014, da de begge spillede ”Star Craft II” som halv-professionelle.

De kunne ikke finde rigtigt gode stole at spille i og besluttede derfor at udvikle dem selv.

I dag sælges SecretLab gamerstole i 50 lande verden over inklusive Danmark. Som noget usædvanligt i branchen giver SecretLab fem års garanti på sine stole….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får Windows nu reklamer?