Super sej og solid

Køleskab til de fine bobler

(Foto: Smeg)

Mange nøjes ikke med et køleskab eller et køle-/fryseskab i køkkenet. De har også en minibar i stuen eller på terrassen – eller de har lagt deres gode flasker i et separat vin-køleskab.

Hvis man er stor-forbruger af champagne, skal man selvfølgelig ikke snydes. Derfor har det berømte franske champagne-mærke Veuve Clicquot – på dansk den gule enke – allieret sig med det næsten lige så kendte køkkenmaskine fabrikant Smeg fra Italien.

Resultatet er to champagne køleskabe i Veuve Clicquots gylden-gule etiket-farve og Smegs klassiske design fra 1950’erne.

Køleskabene findes i to størrelser, hvor den store Fab 28 model ligner Smeg allermest. Den er i fuld format med rigelig plads til de dyre bobler. Det passer til hele familien eller en mindre fest med lutter champagne-elskere.

Den store model har tre justerbare glashylder, to skuffer og et lille fryserum, der indeholder en bakke til isterninger. Det er måske ikke lige, hvad man forbinder med champagne, men ejeren af det gule køleskab kunne jo også få lyst til cocktails, long drinks eller bare et glas koldt kildevand.

(Foto: Smeg)

Den lille Smeg / Veuve Clicquot udgave hedder Fab 10. Den nøjes med to glashylder og en enkelt skuffe. Dertil kommer en fast flaskehylde til f.eks. øl, vin eller vand. Måske det helt rigtige til hjemmebaren.

Begge køleskabe er fremstillet i Italien med et stærkt fokus på kvalitet og traditioner. De er udstyret med strømbesparende LED-belysning og skal nøjes med at bruge 142 kWh om året.

Billig har Smeg aldrig været, og det koster sikkert også, når man køber et køleskab, som den gule enke lægger navn til.

Priserne ligger på henholdsvis 6.000 og 4.000 dollars – 46.000 og 31.000 kroner – når de købes på det amerikanske marked hos den amerikanske køkken-udstyrs-kæde Williams Sonoma.

Champagne-køleskabene optræder endnu ikke på Smegs danske hjemmeside….

Ud over de to køleskabe i klassiske Smeg design har italienerne også lavet en champagne-køler til en enkelt flaske gul enke ad gangen. (Foto: Smeg)

(Foto: Smeg)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super sej og solid