Power lægger gigant i Ishøj

Stedet med flest danske film

(Foto: Nordisk Film+ / Facebook)

For et par måneder siden kunne jeg fortælle, at Nordisk Film snart ville gå ind i kapløbet om at lokke de mange danske streamere til at skifte til en ny tjeneste. Den er nu online og kører for fuldt blus.

Ikke specielt originalt skulle den hedde Nordisk Film+. Plusset kender vi i forvejen fra flere andre streaming services med Disney som den mest kendte.

Never mind. Det er ikke navnet, som Nordisk Film skal slå konkurrenterne på. Og dog. Nordisk Film klinger af danske klassikere på biograf-lærredet og i tv. Netop det område, hvor den nye danske streaming tjeneste står stærkere end alle andre. Det danske.

Som et af verdens ældste filmselskaber produceret film til danskerne i over 115 år. Denne hygge gennem flere generationer skal streaming tjeneste nu viderebringe til moderne danskere, der i stigende grad hopper fra det traditionelle tv og over til streaming, hvor de selv kan vælge indhold og, hvornår de vil se det.

(Illustration: Nordisk Film+ / Facebook)

Nordisk Film+ kan prale af at have det største udvalg af danske film blandt streaming tjenesterne. Fra klassikere som ”Olsen-Banden” til nutidens bestsellere som ”Ternet Ninja”.

Nordisk Film Distribution, som står bag den nye streaming tjeneste, råder over de 22 bedst sælgende danske film nogensinde i biografen og 85 procent i Top-100. Filmene vil løbende blive tilbudt i streaming.

Det andet stærke argument, som Nordisk Film+ kan bruge i den skarpe konkurrence, er, at det har den billigste streaming tjeneste. 49 kroner om måneden koster abonnementet.

Ud over de mange danske film rummer Nordisk Film+ et særskilt børne-univers plus et pænt udvalg af film fra Hollywood og de øvrige nordiske lande.

(Foto: Nordisk Film+)

Endelig har Nordisk Film+ opsuget de titler, som tidligere lå i Dansk Filmskat og Min Bio. To tjenester, som Nordisk Film – og dermed i sidste ende Egmont koncernen – også ejer.

Nordisk Film+ lover, at der kommer mindst syv nye titler om ugen. Nye film kommer dog først på Nordisk Film+ cirka tre år efter deres biograf-premiere. Noget senere end hos de amerikanske streaming rivaler.

Yousee abonnenter har tidligere kunnet tilvælge Nordisk+ under Bland selv / Play. Nu får disse brugere endnu størrew udvalg.

Fra den 6. oktober åbner Stofa for Nordisk Film+, der vil blive en del af Stofas store tv-pakke. Alternativt kan Stofa bruge tilvælge den danske streaming tjeneste i Vælg-selv formedelst tre point.

Fra den 13. oktober bliver Nordisk Film+ så også en del af streaming-udbuddet hos Norlys. Her kan tjenesten vælges via Norlys’ tv-pakke ”Vælg 8” eller tilkøbes i udvalgte andre pakker….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Power lægger gigant i Ishøj