Gamer-pc får super-processor

Power lægger gigant i Ishøj

(Foto: Colourbox)

Kapløbet mellem de to store varehus-kæder Power og Elgiganten bliver skærpet yderligere, når POWER åbner sin hidtil største ”butik” i Ishøj..

Det nye POWER Ishøj er på knap 5.000 kvadratmeter og bliver dermed Danmarks største varehus for elektronik og hvidevarer.

Varehuset er ved at blive bygget færdigt lige nu. Det skal åbne inden Black Friday, der faldet den 25. november i år.

Ishøj projektet er det kædens største satsning siden åbningen af den første POWER butik i Glostrup tilbage i 2015.

Åbningen sker i en periode, hvor de fleste andre i detail-branchen klager over, at inflation og stigende energi-priser får folk til at skære ned i indkøb af luksus-produkter som tøj, sko, tv og computere.

Det er da heller ikke mange dage siden, at POWER’s danske chef var ude med en melding om, at hans varehuse er ved at brænde inde med for mange år.

POWER kædens danske topchef Jesper Boysen. (Foto: POWER)

Til dagbladet ”Finans” sagde adm. direktør Jesper Boysen, at POWER vil blive nødt til at sætte mange priser ned for at tømme lagrene og finde plads til nye.

Mon ikke mange af disse varer ender som stærkt nedsatte tilbud på Black Friday, der efterhånden har udviklet sig til den største salgsdag for elektronik. Præcist som i USA, hvor fænomenet Black Friday og Cyber Monday.

I interviewet med ”Finans” siger Jesper Boysen også, at han er bange for, at de kommende måneder bliver virkeligt kolde. Ikke kun på grund af den kommende vinter, men også fordi mange endnu ikke har fået deres første strøm- og varmeregning, siden inflationen er gået amok. Det bliver en vanskelig vinter, vurderer Boysen.

På den anden side er POWER kendt for at gå mod strømmen – ikke mindst, når der er modvind forude.

Således vil nogle branchefolk og eksperter i detail-handel mene, at POWER et godt tosset, når kæden åbner en så stor butik midt i en krisetid med butiks-lukninger og pessimistiske danskere.

”Jeg er slet ikke i et sekund i tvivl om, at det nye POWER Ishøj bliver en kæmpe-succes. Det vil sætte et fodaftryk og vise, hvordan danskerne køber ind i fremtiden,” fastslår POWER’s danske topchef.

Det nye POWER varehus i Ishøj får bl.a. en stor afdeling for gamer-fans. (Foto: POWER)

Han må vide, hvad han taler om. Boysen har været administrerende direktør i elektronik-branchen siden 1998. Før han kom til POWER, var han chef hos ærkerivalen Elgiganten.

Desuden er POWER-kædens danske omsætning steget med 1,2 milliarder kroner i løbet af de seneste to år. Alene i 2021 gik kæden frem med 11 procent i et dansk marked, der kun voksede med to procent.

Det nye varehus i Ishøj sydvest for København sikrer 60 arbejdspladser og får det største vare-udvalg, som POWER nogensinde har kunnet fremvise i en enkelt butik.

De mange kvadratmeter giver nye muligheder for vigtige mærker som f.eks. Samsung, Apple og LG. De skal ikke længere nøjes med at udstille nogle få produkter, men kan vise hele programmet i egen ”butik-i-butikken.”

POWER Ishøj får således Danmarks største Apple-afdeling inklusive mulighed for at få repareret sin iPhone, iPad, MacBook, AirPods eller Apple Watch på stedet.

Ud over en stribe shop-in-shops får POWER Ishøj et stort område for gamer-fans og et helt adsnit til rePOWER konceptet. Her bliver indleveret brugt elektronik og hvidevarer istandsat og solgt igen med garanti og 100 procent velfungerende….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamer-pc får super-processor