Vinyl til Sonos højttalere

Logitech hjælper kreatører

(Foto: Logitech)

Leverandører af indhold til sociale medier og podcasts – de såkaldte kreatører – vokser i både antal og magt. Dermed bliver deres krav til udstyret også større.

Det ved tilbehørs-giganten Logitech naturligvis udmærket og har derfor travlt med at udvide sit program af webcams, mikrofoner, lamper osv, der alle sammen kan gøre videoer og lyd bedre og mere professionelt.

Logitech Litra Beam er et af de seneste udspil. Det er en bordlampe, der kan indstilles i både højde, vinkel og rotation. På den måde kan den bruges til forskellige lys-opsætninger som f.eks. Front, Split, Butterfly og Rembrandt.

Selve lyskilden bygger på TrueSoft teknologi, der ifølge Logitech skal hjælp med at skabe et ”balanceret fuld-spektrum LED lys med biograf-film lignende farve-præcision, der viser hudfarver helt naturligt.”

Litra Beam skal samtidig fjerne grimme skygger på grund af sit særlige design. Lampen kan både bruges med strøm fra stikkontakten og via USB. Det giver en stor fleksibilitet.

(Foto: Logitech)

Logitech lampen har knapper på bagsiden, som skal gøre nemt og hurtigt at skifte mellem fem lysstyrker og lige så mange farve-temperaturer.

Alternativt kan man bruge Logitechs G Hub app til pc’er. Her kan man f.eks. fin-indstille lysstyrke i procent-til, justere farve-temperatur i Kelvin eller styre flere lamper på samme tid, så man opnår den optimale belysning i sit lille studie.

Logitech har også lanceret en ny Blue Sona XLR Broadcast mikrofon, der er udviklet til streaming, videoer, podcasts og video-møder.

Mikrofonen har indbygget forforstærker med +25 dB effekt og såkaldt ”super-cardioid” optagelse, der kan reducere eller helt fjerne baggrundsstøj. Nyheden sidder på et beslag, hvor man rotere mikrofonen 290 grader.

Blue Sona fås i enten grafit-sort eller off-white med udskiftelige vindskærme i rødt eller gråt.

Mikrofonen koster 3.000 kroner, mens man kan nøjes med 1.000 for den fleksible Litra Beam lampe….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinyl til Sonos højttalere