Ny Lenovo kører i 28 timer

OnePlus 10 Pro kommer i marts

(Foto: OnePlus)

(Opdateret) Normalt lancerer OnePlus sine nye telefoner først internationalt – bl.a. i Danmark – inden de kommer til salg på hjemmebanen i Kina.

I forbindelse med sin seneste topmodel OnePlus 10 Pro ændrede det populære mobilmærke fuldstændig strategi i januar: Kineserne fik telefonen først, mens vi europæere må vente og nøjes med en billigere og knap så spændende Nord CE 2 mellemklasse telefon.

OnePlus 10 Pro er tilsyneladende blevet et hit i Kina, hvor modellen er en af mærkets bedst sælgende nogensinde. Ikke underligt, at OnePlus nu er ivrig efter at sende 10 Pro’eren ud globalt. Det ser nu ud til at ske i slutningen af marts.

OnePlus 10 Pro kommer bl.a. med kameraer, der er blevet endnu bedre med støtte fra svenske Hasselblad. (Foto: OnePlus)

OnePlus 10 Pro kører med Qualcomms seneste nye Snapdragon 8 Gen. 1 top-processor og viser sine billeder på en stor 6,7 tommers Fluid AMOLED skærm, der opdaterer 120 gange i sekundet (Hz).

De tre kameraer er på henholdsvis 48, 50 og 8 megapixel og hjulpet på vej af software fra den svenske fotoveteran Hasselblad. Batteriet lades op med lynhurtige 68 watt.

Styresystemet ser ud til at blive OnePlus’ eget OxygenOS lagt oven på Android 12. I Kina sælges telefonen med ColorOS fra søsterselskabet OPPO,

OnePlus 10 Pro er et rigtigt flagskib, der sælges til en rigtig spændende pris i Kina.

Egentlig skal OnePlus 10 Pro sælges i farverne grøn og sort, men på det kinesiske marked har OnePlus også annonceret en meget mere sjælden og spændende kulør. Det er hvid med sorte kontra-elementer, så telefonen kan minde lidt om en panda bjørn. Den hvide farve opnås via en telefon-bagside i keramik. (Foto: OnePlus / WeChat)

Spørgsmålet er, om OnePlus vil gøre det samme i Europa og Danmark. Flere insidere mener, at 10 Pro’eren meget vel kan blive en af de dyreste mobiler i OnePlus’ historie. Vi får se.

Lidt længere frem i tiden kommer OnePlus sikkert også med den ”almindelige” 10’er, der går under kodenavnet Oscar i Kina.

Til efteråret ventes også en OnePlus 10 Ultra, der bl.a. indeholder OPPO’s superhurtige batteri-opladning på 150 watt. Den kan fylde et stort 5.000 mAh batteri op på bare 15 minutter.

De dyre 10-modeller ser i øvrigt ud til at fortsætte som ”egne” OnePlus produkter. Efter at søsterselskabet OPPO formelt set overtog OnePlus sidste år og lagde de to selskabers udviklings-afdelinger sammen, frygtede mange, at selvstændigheden var slut.

OnePlus er også på vej med en endnu billigere model end den netop præsenterede Nord CE 2 5G. Den hedder Lite til efternavn og er i virkeligheden en forklædt V25 model fra søstermærket Realme. (Foto: WeChat)

Det blev bl.a. bekræftet af den seneste nye OnePlus Nord CE 5 5G telefon til lavpris, der kom i danske butikker forleden dag. Den viser sig reelt set at være en OPPO Reno 7 5G med lidt andre klæder på. OPPO mobilen kan ikke købes her i landet.

Det samme ventes at ske med en endnu billigere Nord CE 2 Lite, der er på vej. Den vil være en forklædt V25 eller 9 Pro fra OPPO’s hurtigt voksende lavpris-mærke Realme.

Endelig ventes OnePlus også i andet kvartal at lancere afløseren til den lidt dyrere Nord telefon. Den nye Nord 3 model ventes at rumme den helt nye Dimensity 8100 processor fra MediaTek og diske op med en lynhurtig opladning på 150 watt. Den vil sørge for, at man kan fylde batteriet op 4.500 mAh fra 0 til 100 procent på bare et kvarter…

OnePlus skal være undervejs med et nyt og billigere sæt trådløse øretelefoner, der skal sælges som OnePlus Nord Buds. Designet skal være lidt anderledes, og øretelefonerne sælges I sorte og gyldne farver. (Foto: OnLeaks / 91/Mobiles)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Lenovo kører i 28 timer