Store skærme på en ny måde

Med Porsche i øret

(Foto: Porsche Design)

Mens Porsches sportsvogne og racerbiler er kendt for at være lynhurtige, har kollegerne ovre i Porsche Design afdelingen langt fra så travlt.

Mange vil sågar mene, at Porsche hinker håbløst bagefter i kapløbet om at udvikle små trådløse øretelefoner.

På dét punkt ligger snesevis af andre længere fremme i feltet. Også blandt dem, der ligesom Porsche satser på det publikum, der er villig til at betale mange penge for god lyd i øret.

Anyway. De nye PDT60 TWS øretelefoner holder Porsches stilrene design. De er udført i mat aluminium og matcher derfor perfekt den diskrete overflade, man ofte ser på laptops i de dyre prisklasser.

(Foto: Porsche Design)

Mest fremtrædende er Porsche Designs logo, der pryder både øretelefoner og bæreæske. Sidstnævnte er lidt utraditionel i udformning, men ser bestemt fornem ud i læder og mat metal. Ikke noget plastik her.

Som andre øretelefoner i luksus-klassen kommer Porsche PDT60 med en avanceret hybrid støjreduktion.

Den kombinerer et aktivt lydfilter (ANC), der fjerner baggrundsstøj under musik-lytning med elektroniske kredsløb, som sikrer krystalklare stemme- og ordforståelse under telefon-opkald og videomøder.

Indendørs sidder højttaler-enheder – drivere – af neodymium. De er på kun otte millimeter, hvilket er noget mindre end dem på 11 mm i Apples AirPods Pro. De ligger i samme prisklasse som Porsches øretelefoner.

(Foto: Porsche Design)

Betjeningen er den velkendte med tryk og finger-glidning hen over øretelefonerne. Desuden kan man bruge stemmen.

Spilletiden ligger på fem timer pr. batteri-opladning og kan øges til 20, hvis man husker at lægge øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i brug.

Opladningen sker ganske hurtigt og kan både foregå via USB-kabel eller trådløst. I sidstnævnte tilfælde kan alle Qi-kompatible lademåtter og -stativer benyttes.

Endelig skal nævnes, at PDT60 er godkendt efter IPX5 specifikationerne. Det betyder, at man godt kan have øretelefonerne på i regnvejr og til sveddryppende opgaver. Beholde dem på i brusebadet eller under et dyk i poolen skal man dog ikke.

Porsche Design tager 299 dollars eller ca. 2.000  kroner for sine første trådløse øretelefoner. Ikke ligefrem billigt, men Porsche på fire hjul koster jo også mange penge….

(Foto: Porsche Design)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store skærme på en ny måde