Dansk skydespil storsælger

JBL får det blanke lag

(Foto)

Øretelefoner er hvide – på grund af Apples AirPods – eller sorte som de fleste andre. Det er levevilkårene for købere af de små propper med musik i, som folk med stor glæde putter i ørerne.

Heldigvis er der undtagelser. Højttaler-specialisterne fra amerikanske JBL har nemlig haft farveladen fremme og give sine velkendte Live Pro+ øretelefoner en omgang glade og trendy kulører i en særlig Limited Edition.

Det særlige ved lakken på de nye JBL øretelefoner i AirPods-inspireret design er, at de er både mat- og blank-lakerede på samme tid.:

(Foto)

Den metalliske overflade reflekterer lys, mens elementer at matte farver bringer ro. Resultatet er øretelefoner som ingen andre.

Man kan købe JBL Live Pro+ i de tre grundfarver blå, krom og rosa. Teknisk set er de identiske med de normale Live Pro modeller:

Det vil bl.a. sige med Adaptive Noise Cancelling støjreduktion og til 28 timers spilletid på en batteri-opladning, når man husker at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når man ikke lige har dem i hovedet.

JBL’s nye Live Pro+ Limited Edition er tilgængelige på jbl.com for 1.499,00 kroner….

(Foto)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk skydespil storsælger