Influencere og indflydelse

Aircon i dit krus

(Foto; MicroNovelty)

Normalt vil man jo ikke mene, at et drikkekrus og et aircondition anlæg har meget med hinanden at gøre. Medmindre selvfølgelig man mener, at et krus med skoldhed te kan varme ens fingre så meget på en råkold vinterdag, at det fungerer som et klima-anlæg i miniformat.

Det estiske firma MicroNovelty mener nu at have opfundet et højteknologisk drikkekrus, der går flere skridt videre.

Det nye ACMug kan ikke kun holde sit indhold lunt eller køligt. Via en indbygget blæser, diverse elektronik og formentlig også et såkaldt Peltier element kan kruset også sende varm og kold luft ud i omgivelserne, så brugeren kan nyde sine drikkevarer ved en behagelig temperatur.

(Foto; MicroNovelty)

Ved første blik ligner ACMug et klodset termo-krus. Det er, fordi der på hver side af kruset sidder udvendige blæsere, der sender tempereret luft ud i en vinkel opad på 15 grader.

Temperatur og blæser-hastighed i tre trin indstilles via knapper på siden af kruset eller via en medfølgende app på mobiltelefonen.

Fabrikanten lover, at ACMug fungerer meget effektivt. Således skal kruset kunne køle en rumtemperatur med syv grader Celsius i løbet af få minutter. Tilsvarende skal AcMug kunne lune et koldt sted, hvor man står og drikker.

(Foto; MicroNovelty)

Om det er korrekt, bør afprøves i praksis, når det kombinerede drikkekrus og klima-anlæg kommer på markedet i marts næste år.

En af årsagerne til, at ACMug er så klodset, er nok, at kruset indeholder et velvoksent Li-ion batteri på 2.600 mAh. Batteriet skal kunne køre i 40 minutter på en opladning. Bagefter skal man fylde ny energi på via et USB-C stik i bunden af kruset og en medfølgende ladeblok.

MicroNovelty ser ud til at have succes med at hente finansiering af en stor-produktion af aircon kruset via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar med 37 procent rabat. Kruset koster så 69 dollars eller 445 kroner i stedet for de planlagte 109 dollars i butikspris….

Måske kan man ligefrem bruge sit drikkekrus som hårtørrer. (Foto; MicroNovelty)

(Foto; MicroNovelty)

(Foto; MicroNovelty)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Influencere og indflydelse