Her er WhatsApp til iPad og pc

Dette ur er et termometer

(Foto: PouchPASS)

Det nye PouchPASS må være mellemtingen mellem at bære et moderne smartwatch og lade være. Nyheden er heller ikke et fitness-ur, men et armbånd med et enkelt formål: PouchPASS måler bærerens temperatur og sender resultatet trådløst til en mobil app.

PouchPASS er udviklet midt i Corona pandemien, hvor mange fik deres indikationer om en smitte ved at holde øje med deres kropstemperatur. Var den øget, burde man få tjekket sig selv for Corona ved en rigtig test.

I dag er målgruppen for PouchPASS nok noget mindre, selvom der selvfølgelig altid kan være brug for at overvåge krops-temperaturen. Især, hvis det kan gøres løbende og med den medicinske nøjagtighed, som den farverige nyhed tilbyder.

PouchPASS skal aldrig oplades, fordi termometret kører et halvt år på et almindeligt CR2032 knap-batteri. Det fungerer både med iPhone og Android, og det lægger måle-resultaterne op i en nydelig grafisk oversigt.

(Foto: PouchPASS)

Man kan overvåge en persons temperatur løbende med opdateringer hvert tiende sekund, eller man kan lade PouchPASS foretage målingerne med bestemte tidsmellemrum.

Da app’en samtidig kan håndtere input fra flere PouchPASS ure, kan man nemt overvåge hele grupper af mennesker – familien, beboere på plejehjem osv.

PouchPASS sidder på ens håndled ligesom et almindeligt ur. Det er vand- og støvtæt og fremstillet f allergi-frit kunststof. Betjeningen er legende let uden touch display, så også små børn og ældre medborgere kan være med.

PouchPASS, der har base i Singapore, har netop overstået en succesrig Crowd Funding kampagne på iværksætter portalen Indiegogo og er begyndt at sende de forudbestilte termometre til kunderne.

I dag koster et PouchPASS ur fra 42 amerikanske dollars – ca. 270 kroner – hvis man købet et enkelt eksemplar. Køber man to, koster de 78 og fire styk tilsammen 144 dollars. Nyheden fås i tre størrelser og flere farver….

PouchPASS) er vand- og støvtæt. (Foto: PouchPASS)

(Foto: PouchPASS)

Den medfølgende app kan bise kropstemperaturen løbende eller med forudvalgte mellemrum. Her er temperatiren vist i Fahrenheit. som bruges i USA – og ikke i Celsisus som herhjemme. (Foto: PouchPASS)

App’en kan overvåge en hel gruppes kropstemperatur på samme tid. (Foto: PouchPASS)

(Foto: PouchPASS)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er WhatsApp til iPad og pc