Hvilken musik lytter vi til?

Når opvasken bliver visuel

(Foto: Heatworks)

I gamle dage jokede man med, at tv’s bedste farve-program var det, man fik, hvis man satte sig foran vaskemaskinen i en møntvask.

I dag har alle farve-tv og formentlig så mange kanaler at vælge imellem, at man kan blive helt rundtosset af alle de kulører, man får kastet i hovedet fra den store fladskærm.

Altså må man finde på et andet sted, man kan sidde og følge med i processen, når man ikke lige gider sidder foran et tv, en pc eller med en mobiltelefon.

Det kunne f.eks. være opvaske-maskinen i køkkenet.

(Foto: Heatworks)

Den er som regel hermetisk lukket, så man kun kan gætte sig til, hvad der foregår bag lågen. Man kan kun høre, at der sker ting og sager.

Amerikanske Heatworks kan hjælpe med at løse mysteriet. Firmaet har med sin Tetra skabt markedets eneste opvaske-maskine, der er gennemsigtig.

Tilmed er Tetra så lille, at den mageligt kan placeres på køkkenbordet og ikke skal indbygges mellem køkkenskabene.

Tetra behøver ikke engang blive forbundet til vandhane og afløb, så man sparer udgifterne til en vvs-mand.

(Foto: Heatworks)

I stedet hælder man tre liter vand på maskinen, placerer en opvaske-tablet, hælder de beskidte tallerkener, glas og bestik ombord, vælger vaske-program – og tænder for Tetra.

Når det hele er overstået, og indholdet rent og renset, klikkker man vandbeholderen med det smudsige indhold af maskinen og hælder det brugte vand i afløbet. Voila.

Med sin kapacitet på tre komplette serveringer er Heatworks Tetra oplagt til den lille husholdning, kollegie-værelset, sommerhuset, små lejligheder eller kontorer.

Heatworks tager 399 dollars – ca. 2.500 kroner –  for den opvaske-maskinen, hvor man kan følge rense-processen på nærmeste hold uden selv at få våde hænder….

(Foto: Heatworks)

(Foto: Heatworks)

(Foto: Heatworks)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken musik lytter vi til?