Danmark mangler 7.500 it-folk

B&O bliver støjfri

(Foto: Bang & Olufsen)

De fleste andre premium mærker i øretelefoner har det for længst. Derfor vil mangen fan af danske Bang & Olufsen sikkert sige ”omsider”.

Fra den 19. august kan man nemlig købe B&O’s første trådløse øretelefoner med aktiv støjreduktion (ANR) og en Transparency Mode, der lader alle lyde slippe igennem til ørerne – f.eks, i trafikken og i samtaler med andre.

B&O spiller på den berømte gamle Simon & Garfunkel sang ”Sound of Silence” i sin markedsføring af de nye Beoplay EQ.

Sikkert meget velvalgt til de ganske elegante nye øretelefoner, der fremtræder i klassisk elegant B&O design. Minimalistisk og skandinavisk.

Lyden skal også være, når B&O er bedst. Om det er korrekt, må vi vente med at afprøve, indtil Beoplay EQ dukker op hos forhandlerne om knap tre uger.

(Foto: Bang & Olufsen)

Til en pris af 3.000 kroner kan man i hvert fald forvente det. Trådløse øretelefoner med aktiv støjreduktion kan man sagtens finde til den halve pris. På det seneste sågar til en tredje- eller fjerdedel.

Bang & Olufsen understreger, at Beoplay EQ er skabt til at blive brugt alle vegne. Både derhjemme i lænestolen, hvor man fordyber sig i musikken eller en podcast. Over cykelturen til og fra arbejdet. Til rejser og i fritiden, hvor ANR og øretelefonernes vandtætte konstruktion (IP54) vil være en hjælp.

Inde i øretelefonerne sidder bl.a. en digital signal processor, der styrer den automatiske støjreduktion.

Den assisteres af tre mikrofoner i hvert øretelefon. Der dels bruges til at opfange støjen omkring brugeren. Dels til at sikre en god lydkvalitet, når Beoplay EQ bruges til håndfri telefon-samtaler.

Batterierne sikrer 6,5 timers spilletid og maksimalt 20 timer, når man husker at lægge dem i den medfølgende bæreæske. Her foregår opladningen trådløst.

De nye Bang & Olufsen Beoplay EQ fås i farverne Black Anthracite og Sand Gold Tone….

Den medfølgende bæreæske med trådløs opladning er typisk for B&O udført i aluminium. (Foto: Bang & Olufsen)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark mangler 7.500 it-folk