3 åbner mere til EU

Galaxy S21 FE til august?

(Foto: WeChat)

For et par uger siden rumsterede historien på i mobil-medier verden over, at Samsung var hårdt ramt af den globale chip-mangel.

Den første telefon, det ville gå ud over, skulle være anden generation af Samsungs populære Galaxy S Fan Edition (FE). Den ville blive udsat eller måske helt opgivet i år – hed det.

Nu er den modsatte overskrift ved at rulle ud i Asien: En ny Galaxy S21 FE vil blive præsenteret på Samsungs store ”Unpacked” event den 11. august og lande i de europæiske butikker måneden efter.

Det ville være godt for Samsung fans, hvis den seneste nyhed holder vand. Sidste års FE model har nemlig haft stor succes, fordi man her fik en mobil med de fleste lækkerier fra de dyre S-modeller, men til en noget lavere pris.

Et af de steder, hvor Samsung sparer penge, er på mobilens indpakning. FE-telefonen er klædt i plastik i stedet for metal eller glas.

Til gengæld ser den ud til at komme i flere festlige farver end de dyrere søskende. På de første billeder fra Asien ses Galaxy S21 FE i fire kulører – grå, lysegrå, hvid og lysviolet. En blå variant kan også være på vej.

Processoren ombord vil være Qualcomms store Snapdragon 888 med 5G. Den assisteres af 8 GB RAM og 128 GB lager. Det er ikke her, Samsung har sparet.

Den første FE telefon havde en ret stor skærm på 6,5 tommer og hurtige 120 Hz i opdatering. Da store mobiler sælger bedst, vil Samsung sikkert gentage samme trick med den nye S21 FE.

Kameraerne ventes igen at få en ned-gradering i forhold til Samsungs Galaxy S21 telefoner. På spionbillederne vises FE med tre objektiver. Deres specifikationer er ikke sluppet ud endnu.

De asiatiske medier venter, at Samsung vil forsøge at holde samme pris på den nye Galaxy S21 FE som på den ”gamle” 20’er. I Danmark vil det sige ca. 5.200 kroner….

(Foto: LetsGoDigital)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 åbner mere til EU