Hvad koster min mobil nu i udlandet?

Mere strøm til Galaxy S8

Et og andet kunne tyde på, at Samsung godt ved, at deres nye Galaxy S8 og S8+ telefoner er dejlige og kan en masse rigtig godt – men også at de spiser strøm som en sulten ulv.

I hvert fald har Samsung nu lanceret et ekstern batteri med 5.100 mAh ekstra til sine S8 telefoner. Det burde give i hvert fald en dag mere med sin Galaxy, uden at man skal finde en stikkontakt at lade op i.

Er der så en fordel ved at købe Samsungs ekstra batteri i forhold til en almindelig Power Bank, der sandsynligvis er noget billigere?

 

I hvert fald er der én – og det er, at Samsungs egen nyhed har Fast Charge indbygget. Det betyder, at man kan lade sin S8 betydeligt hurtigere op end med markedets mere standard Power Bank med 2A output.

Samsungs Power Bank kommer også med en praktisk USB-C til mikro-USB konverter, så man ikke skal ud og købe et separat USB-C kabel. I selve det eksterne batteri sidder et lille mikro-USB stik.

Det nye ekstra kraftværk til Samsung Galaxy S8 og S8+ koster 60 USD – ca. 410 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad koster min mobil nu i udlandet?