Fra mobil til pc

Er du fan af Samsung?

(Foto: @OnLeaks)

Da Samsung præsenterede sine Galaxy S21 toptelefoner i januar, manglede der en lavpris-udgave.

Den ser ud til at komme til august i skikkelse af en S21 FE eller Fan Edition, der skal udfylde et hul i Samsungs tidligere model-strategi.

På dét tidspunkt plejer Samsung nemlig at lancere at præsentere sine nye Galaxy Note smartphones. De udgår dog fra i år.

Salget af de dyre telefoner har været for lille, og Samsung vil hellere satse på folde-mobiler end på Note i luksusklassen.

Samsung har til gengæld klaret sig fint med sidste års Galaxy S20 FE, der også har placeret sig pænt på de danske salgslister. Så hvorfor ikke gentage succes’en?

De første spion-billeder af den kommende Galaxy S21 FE er nu dukket op på nettet takket være den kendte insider @OnLeaks.

De viser en smartphone i stort set samme design som den normale Galaxy S21. FE ser dog ud til at være både en smule længere og bredere. Tykkelsen er den samme.

Galaxy S21 Fan Edition får et batteri, der kan lades rimeligt hurtigt op med 25 watt. (Foto: @OnLeaks)

Forskellen i de ydre mål kan forklares med, at skærmen på FE bliver større end på S21 modellen – 6,4 mod 6,2 tommer.

Der er tale om et fladt AMOLED display i Full HD+ kvalitet og med høj opdaterings-hastighed på 120 Hz. Godt for spil og video.

Selfie kameraet sidder bag et boret hul i toppen af skærmen.På bagsiden sidder tre kameraer, der formentlig er en 12 megapixel vidvinkel, en 12 MP super vidvinkel og en 8 MP tele. Præcist som på den nuværende Galaxy S20 FE.

I Europa og dermed Danmark lander Samsung Galaxy S21 FE formentlig Samsungs egen Exynos 2100 processor ombord, mens amerikanerne køber telefonen med en Snapdragon 888 som motor.

Fan Edition modellerne er kendetegnet ved at komme i flere glade farver end de mere ”seriøse” søskende. I tilfældet S20 FE er det seks forskellige kulører, så mon ikke også det sker med afløseren?

Det er naturligvis alt for tidligt at tale om, hvad S21 FE skal koste, men vi kan jo sammenligne med priserne lige nu:

Da betaler man 5.999 kroner for Galaxy S20 Fan Edition med sidste års Exynos 990 processor, mens Samsung tager 6.599 kroner for den stærkere og nyere Galaxy S21 model….

(Foto: @OnLeaks)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra mobil til pc