Kun nye pc’er får Windows 11 i år

OnePlus Nord 2 kommer i juli

(Foto: GizChina / WeChat)

Hvis man følger de kinesiske sociale medier, mener mange, at OnePlus er blevet ”slugt” af søsterselskabet OPPO for fremover kun at skal koncentrere sig om mobiltelefoner i mellemklassen.

Om det er korrekt – hvilket ville være ærgerligt – må de kommende måneder vise. Men at der er noget om snakken, kan vi måske allerede se i juli.

Da skal den næste OnePlus telefon nemlig sendes på markedet. Den hedder OnePlus Nord 2 og skal koste 350 dollars. Det vil svare til under 2.500 kroner i Danmark – og altså mellemklassen igen.

Ifølge de kinesiske it-medier bliver Nord 2 den første OnePlus telefon, der kører med en processor fra MediaTek på Taiwan. Hidtil har OnePlus ellers været tro over for amerikanske Qualcomm som motor-leverandør.

Skiftet til MediaTek behøver dog ikke betyde, at Nord 2 bliver en svagbrystet sag. Tværtimod er Dimensity 1200 MediaTeks hidtil stærkeste chips.

(Foto: OnLeaks)

De er fremstillet i lynhurtig 6 nm teknologi og er naturligvis født med 5G. Ydelsesmæssigt skal Dimensity 1200 ligge på niveau med Qualcomms næsthurtigste – Snapdragon 870.

OnePlus Nord 2 skal komme med en 6,44 tommers OLED skærm på 90 Hz og Full HD+ grafik. 8 GB RAM er standard, og det samme er et batteri på 4.500 mAh med hurtig opladning via kabel.

Den nye OnePlus er udstyret med en 50 megapixel Sony IMX766 sensor i hovedkameraet. Den suppleres af en 8 MP super vidvinkel og en 2 MP til dybde-måling.

Det bliver spændende at se, om Nord 2 dukker op på det danske marked i juli, eller om OnePlus lurepasser i vores del af verden.

Hvor OnePlus bare for et par år siden ikke havde noget af byde på i mobiltelefonernes mellemklasse, kappes i dag fire modeller om det danske publikums gunst. Blandt dem er sidste års OnePlus Nord (1)….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun nye pc’er får Windows 11 i år