Her er Windows 11

OnePlus har mere på vej

(Foto: Gizchina)

 

Knap nok er OnePlus seneste nye Nord CE smartphone dukket op i danske butikker, før rygterne kommer ilende fra Kina, at OnePlus har flere nyheder på vej om kort tid.

Allerede den 25. juni skal OnePlus nemlig have premiere på en 5G telefon til lavpris, der skal hedde Nord N200 5G.

Den skal ydelses- og pris-mæssigt placeret sig mærkbart under mellemklasse Nord CE modellen, der lander i danske butikker fra den 21. juni til priser fra 2.700 kroner.

OnePlus sørger dermed for at modernisere hele sit program af mobiltelefoner. De kører alle 5G og fås (formentlig) fra priser under 2.000 kroner og op til luksus-klassen over de 5.000.

Den netop præsenterede OnePlus Nord CE 5G afløser sidste års Nord N10. Den næste erstatter Nord N200 med 5G som vigtigste argument.

Her er den helt nye OnePlus Nord CE, der lander i danske butikker den 21. juni. (Foto: OnePlus)

Ifølge rygterne fra de sociale medier i Kina kommer den nye lavpris-oneplusser med et 6,5 tommers display i Full HH+ grafik og en hurtig skærm-opdatering på 90 Hz.

Motoren ombord er en Snapdragon 480, der får beskedne 4 GB RAM og 64 GB lager at sprede sig på. Heldigvis ser det ud, som om N200 får et microSD kort til udvidelser.

På ryggen sidder tre kameraer, der dog ikke ser ud til at gøre meget væsen af sig. Hovedlinsen er på beskedne 13 megapixel og ledsages af en 2 MP makro og en 2 MP monokrom sensor.

Batteriet er på hele 5.000 mAh med hurtig opladning på 18 watt via kabel. Telefonen har 3,5 mm hovedtelefon stik, den seneste nye Bluetooth 5.1, NFC og fuld GPS,

Som situationen ser ud lige nu, vil OnePlus Nord N200 5G i første omgang blive markedsført i USA til priser fra 239 dollars eller ca.   kroner. OnePlus har ikke bestemt, om Europa også får denne model.

Sådan kommer OnePlus N200 5G til at se ud. (Foot; Evan Blass / evleaks)

Oveni de efterhånden mange modeller, som OnePlus sælger i Danmark, kommer yderligere to modeller inden længe. De er langt hen ad vejen identiske, men bruger forskellige processorer.

Tilsyneladende skal den nye OnePlus Nord 2 5G placere sig mellem Nord CE og de mere avancerede OnePlus 9. Altså i den bedre ende af mellemklassen.

Det passer fint i hak med, Nord 2 skal udstyres med sidste års top-processor Snapdragon 870 i de modeller, der sælges i OnePlus’ hjemland Kina. Skærmen bliver på 6,7 tommer og 90 Hz.

Den Nord 2 5G, som man vil kunne købe i Europa, får til gengæld en Dimensity 1200 motor fra MediaTek på Taiwan. I givet fald bliver det første gang nogensinde, at OnePlus svigter Qualcomm.

Det er der nu ikke noget odiøst i. Tænk f.eks. på Samsung, der sælger sine dyrere Galaxy telefoner med Qualcomm chip i USA, mens de samme mobiler rummer en af Samsungs Exynos processorer af egen avl, som danskere og andre europæere køber.

(Foto: Gizmochina)

I øvrigt siges OnePlus at gå ind for genbrug i tilfældet OnePlus 2 5G. Samme mobil kendes nemlig allerede under et andet navn.

OnePlus er ejet af en stor kinesisk koncern, som også sælger millioner af mobiler under andre navne som Vivo, Oppo eller Realme.

Netop en Realme X9 Pro skal således være kernen i den nye OnePlus 2 – og det er den allerede i Oppos Reno5 Pro+ 5G. Så kært barn har mange navne.

Det er dyrt at udvikle nye mobiltelefoner fra grunden, så det er fin finansiel ræson i at udvikle fælles platforme.

ænk blot på VW, Audi, Seat og Skoda, der langt hen ad vejen er identiske biler, men har fået et andet karrosseri på og forskelligt med finesser….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Windows 11