Pas på Wi-Fi med iPhone

Xiaomi med helt ren skærm

(Foto: Xiaomi / Weibo)

Verdens tredje-største smartphone fabrikant – Xiaomi – gør i øjeblikket en heftig indsats for at opnå samme placering på det danske marked.

Her er OnePlus nok det mærke, som står stærkest i Xiaomis søgelys. Motorola, Nokia og Huawei er formentlig allerede overhalet.

Xiaomi er kendt for at sælge et stort antal forskellige modeller. Både under eget navn, men også i via datterselskaberne Poco og Redmi.

Lige  nu er det Xiaomi, som buldrer med nyheder. Især den nye topmodel Mi MIX 4 ser interessant ud. Eller skal vi kalde den smuk?

Mi MIX 4 bliver formentlig den første smartphone på det store marked, hvor skærmglasset er helt ubrudt og ”rent.” Ingen borede huller til selfie kamera som hos f.eks. Samsung eller en hel bjælke i toppen af displayet som på Phone.

(Foto: Xiaomi / Weibo)

Xiaomi skal være lykkes med at udvikle et skærmglas, der ikke fortegner billedet overhovedet. Derfor kan selfie-kameraet gemmes inden under, uden at det går ud billed-kvaliteten. Det er nyt.

Til gengæld fortæller kinesiske sociale medier, at Mi MIX 4 må nøjes med en skærm i Full HD+ kvalitet. 2K eller 4K displays, som Xiaomi tilbyder på flere andre af sine flagskibe, er ikke klar endnu.

Xiaomi sætter bestemt ikke sit lys under en skæppe. Den seneste Mi 11 Ultra model kalder kineserne for ”Androids lys” på grund af telefonens flotte specifikationer.

Mi Mix 4, der kommer efter sommerferien, vil næppe afvige fra det princip: Processoren er således Qualcomms seneste Snapdragon 888, mens batteriet på 4.500 mAh kan lades ekstremt hurtigt op med 120 watt….

(Foto: Xiaomi / Weibo)

(Foto: Xiaomi / Weibo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på Wi-Fi med iPhone