Musiker med eget socialt medie

Dimes er meget billige

(Foto: Skullcandy)

At man kan købe AirPod kopier fra Kina til næsten ingen penge på nettet eller i små sidegade-butikker er velkendt. Kvaliteten matcher som regel den lave pris.

Til gengæld er det ret opsigtsvækkende, når et amerikanske varemærke nu lanceret et sæt fornuftige øretelefoner til kun 300 kroner.

Til den pris kan man købe seks sæt Skullcandy Dimes øretelefoner til, hvad man normalt skal betale for et enkelt par Apple AirPods.

Hvis man er lidt heldig, bliver der også råd til en cappuchino eller latte på den nærmeste café efter købet.

Man kan selvfølgelig spørge sig selv, hvad man skal bruge seks sæt trådløse øretelefoner til, når man selv kun har to ører at putte dem i.

(Foto: Skullcandy)

På den anden side findes der store familier, eller man vil udstyre sit lokale sportshold med de samme øretelefoner. Spillerne går jo også i identiske trøjer.

Skullcandy er måske ikke det mest udbredte varemærke i Danmark. Ovre i USA har Skullcandys produkter dog fin succes. På et tidspunkt kårede det respekterede magasin “Fortune” Skullcandys øretelefoner som ”verdens mest coole.”

Ifølge de første anmeldelser fra USA giver de nye Skullcandy Dimes forbløffende høj kvalitet til prisen.

Materialerne er plastik og batterierne ikke verdens bedste. Aktiv støjreduktion må man kigge langt efter til den lave pris.

Til gengæld er Skullcandy nyheden rimelig vandtæt (IPX4). De har indbygget mikrofon til håndfri telefoni, tre ørepropper i forskellige størrelser og et design, der er meget mere diskret end Apples AirPods.

(Foto: Skullcandy)

 

Den medfølgende bæreæske er lettere og mindre end næsten alle konkurrenters. Den kan bruges til at forlænge øretelefonernes spilletid til 12 timer fra de 3,5, som Dimes klarer, når de bare sidder i øret.

Ligesom sine dyrere rivaler har Dimes en automatisk parrings-proces, så det går hurtigt at forbinde dem til mobiltelefonen via Bluetooth. Betjeningen foregår som normalt på små knapper på øretelefonerne eller via en app.

Lydkvaliteten kan jeg ikke sige noget om. Jeg har ikke hørt Dimes i praksis. Man skal nok ikke forvente en lyd i klasse med øretelefoner til 1.500 kroner eller mere.

Omvendt er lydkvalitet jo en meget personlig ting. I virkeligheden er god kvalitet lig med, om lyden passer til ens øren og, om man kan lide balancen mellem bas, mellemtone og diskant. Det kan være meget forskelligt fra person til person.

Skullcandy fremstiller Dimes i farverne sort, grå, grøn og lyseblå. På sin europæiske hjemmeside sælger firmaet øretelefonerne til en pris af 40 euro….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musiker med eget socialt medie