Hvem vinder mest i musik?

B&O går udendørs

(Foto: Bamg & Olufsen)

Markedet byder på tonsvis af bærbare Bluetooth højttalere, der kan bruges udendørs og tåler lidt vand, støj og bump på vejen.

De fleste af disse outdoor højttalere er forholdsvis billige og fremstillet i plastik. De kan spille rimelig højt, men ikke nødvendigvis i Hi-Fi kvalitet.

Danske Bang & Olufsen vil nu bidrage med udendørs musik i en højere klasse. Både med hensyn til pris og kvalitet.

Beosound Explore hedder det nye cylinder-formede udspil fra Struer, der kommer i butikkerne fra i dag.

Nyheden er B&O’s hidtil mest robuste højttaler. Det skal den også være, når den skal levere underholdningen på strand, skovtur, camping, i sommerhus eller bare ude i haven.

(Foto: Bamg & Olufsen)

Beosound Explore er således markedets første højttaler fremstillet i Type 2 anodiseret aluminium, der er ekstra immun over for ridser. Explore er samtidig vand- og støvtæt efter IP67 standatden.

Den lille ”lyddåse” vejer 631 gram og er forsynet med en karabin-hage, så den er nem at hægte på f.eks. rygsækken eller bæltespændet.

Det indbyggede batteri giver samtidig en spilletid på 27 timer. Med andre ord kan man godt tage Explore med på en overnatning, uden at man skal finde en stikkontakt undervejs.

Indendørs sidder højttaler-enheder og forstærkere i den sædvanlige B&O kvalitet. De cylindriske form sørger for, at lyden spredes 360 grader rundt.

B&O¨s lille outdoor nyhed koster 1.499 kroner. Fra begyndelsen fås den i sort antracit og grøn. Til sommer kommer den også i lysegråt….

(Foto: Bamg & Olufsen)

(Foto: Bamg & Olufsen)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem vinder mest i musik?