5G bare billigt

NIX vasker undertøjet

(Foto: Ezvalo)

I mange husholdninger fylder undertøj og sokker mere plads i vaskemaskinen, end de fylder på boligens mennesker.

Tilmed har trusser og strømper den særlige egenskab, at de har det med at forsvinde under vask og efterfølgende tørring.

Det forsøger kinesiske Ezvalo nu at ændre på med sin nye NIX, der skal hente sin inspiration fra skandinavisk design, hygge og miljø-rigtige holdninger.

Den lille vaskemaskine til bordbrug er specielt udviklet til at vaske, rense, tørre undertøj, strømper og sokker. Også af den fine og sarte slags.

NIX vaskemaskinen betjenes enten med håndbevægelser eller trådløst via en smartphone app. (Foto: Ezvalo)

Desuden kunne jeg forestille mig, at NIX kunne være oplagt at bruge til akutte nødsituationer som f.eks. spildt rødvin eller guacamole på tøjet.

NIX har sin egen integrerede vandtank, så den kan stilles op alle vegne – uafhængigt af vandrør og vandhaner.

Vaske-tromlen i NIX er skråtstillet, så den er lettere at fylde og tømme. Et innovativt design sørger samtidig for, at NIX bruger meget mindre vand end normale og større vaskemaskiner.

Vaskemaskinen kan sågar køre på batteri, selvom fabrikanten anbefaler en stikkontakt af hensyn til strøm- og tidsforbrug.

NIX er lille og bærbar og med egen integrerede vandtank. Man kan derfor tage sin vaskemaskine med overalt – f.eks. i stuen. (Foto: Ezvalo)

Betjeningen er lige elegant som resten af NIX: Enten bruger man en app på sin mobiltelefon, eller man gør det med håndbevægelser foran vaskemaskinen.

Ezvalo havde sin lille vaskemaskine med i opløbet om 2021’s iF Design Award konkurrence i Tyskland, hvor NIX dog ikke vandt en førstepris. Det bliver den skægge nyhed nok ikke mindre praktisk af.

Ezvalo sælger en hel stribe løsninger til smart belysning og trådløs opladning via sin hjemmeside til fornuftige priser.

NIX vaskemaskinen er så ny, at den endnu ikke kommet på….

(Foto: Ezvalo)

(Foto: Ezvalo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G bare billigt