Snart kan I rejse igen

Telefon er en guldbarre

(Foto: Caviar)

Normalt er det ikke en god investering at købe en ny smartphone.

OK – selve prisen kan være en pæn investering for mange, men som investerings-objekt, man vil tjene penge på, dur mobilen ikke. Snarere tværtimod.

Og dog. Der findes i hvert fald én telefon, som er en god investering. Faktisk er den guld værd.

Den kommer fra den russiske juveler Caviar, der har specialiseret sig i at forædle Apple og Samsung telefoner. Helt bogstaveligt.

(Foto: Caviar)

Det seneste påfund hos Caviar er at bygge verdens første guldbarre, man kan tale i telefon fra. Eller omvendt – markedets første smartphone, der er designet som en guldbarre.

Den hedder ganske oplagt Goldphone. Indeni gemmer sig enten en iPhone 12 Pro eller en Samsung S21 Ultra. Med andre ord kan man selv vælge, om Android eller iOS er guld.

Caviar vil i første omgang kun fremstille syv eksemplarer af den eksklusive mobil, der er bygget i 24 karat guld. Det reneste man kan få. 999,9 procent rent.

Goldphone er nemlig lige så kostbar, som den ser ud. Mindst 159.000 dollars eller ca. en million danske kroner skal man betale.

Se – det kan man kalde en investerings-telefon….

Man kan ikke bruge sin Goldphone til at tage fotos med, fordi dens ryg er en guldbarre. Selfies skulle dog nok gå. (Foto: Caviar)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart kan I rejse igen