Spil synth på mobilen

Apple Watch redder liv

(Foto: Fancycrave1 / Pixabay)

Ud over det rent teknologiske handler de fleste Apple Watch historier om nye sundheds-relaterede funktioner på verdens mest solgte smart-ur.

Helbred eller rettere overlevelse står også i centrum for denne seneste nyhed om Apple Watch. Uret kan nemlig også bruges til at råbe efter hjælp, når man falder gennem isen.

En amerikaner ved navn William Rogers fra delstaten New Hampshire var forleden ude at skøjte på en tilfrosset flod, da han endte over tynd is, der brød sammen under ham.

Heldigvis havde Rogers et Apple Watch på armen, som han kunne bruge til at tilkalde nødhjælp via 911 på.

Hvis man står på skøjter, kan det være en god ide at have et Apple Watch på armen. (Foto:Ajoheyho / Pixabay)

Ambulance folk kunne derfor være fremme i løbet af få minutter, inden den forulykkede skøjter var så underkølet, at han druknede.

Til lokale medier fortæller Rogers, at han advarede alarm-centralen om, at han måske havde 10 minutter i det iskolde vand, inden han ikke længere kunne tage telefonen.

Nødhjælpen var fremme på fem minutter takket være Apple urets særlige SOS funktion. Den har så nok engang reddet et menneskeliv.

Efterhånden som Apple indbygger nye helbreds-relaterede features i sit ur, vil vi nok se mange flere af denne slags historier….

 

 

…………….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spil synth på mobilen