Hvor smart må dit badeværelse være?

Så kan tv ikke blive mindre

(Foto: TinyCicuits)

Jeg ved ikke, hvem der kunne have brug for et farve-tv, der ikke er større end en dansk 20-kroners mønt. Tænke sig at skulle se fodbold eller en Netflix film på en skærm, hvor ikke engang stærke briller hjælper til et billede.

Omvendt er der bestemt noget charmerende over det nye TinyTV. Det måler kun 24 mm i diameter, og det fungerer præcist som et LCD tv i fuld størrelse. Tilmed kommer kommer det med en trådløs fjernbetjening.

TinyCircuits sælger sit mini-tv som et byggesæt, som man kan samle på fem minutter. Lodninger er ikke nødvendige, men nok en lup og lidt snilde fingre.

Det centrale element i TinyTV er et MicroSD kort af samme slags, som bruges i smartphones eller spejlrefleks kameraer.

(Foto: TinyCicuits)

Her downloader man de ting til, som man vil se på den lillebitte skærm. Op til fem timers udsendelser er der plads til, og de ligger så i MP4 format. En tuner er der ikke blevet plads til, så man kan ikke følge ”live” udsendelser på tv.

Den medfølgende fjernbetjening har seks knapper til tænd/sluk, kanalskift og volumen op/ned. Desværre har jeg ikke selv haft et TinyTV i hånden og kan derfor ikke fortælle noget om lydkvaliteten.

Kabinettet er 3D printet i kunststof og er designet, så TinyTV ligner en mini-udgave af fortidens gamle fjernsyn med katoderør.

Verdens mindste tv-apparat kan købes online for 75 US dollar eller ca.   kroner….

(Foto: TinyCicuits)

(Foto: TinyCicuits)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor smart må dit badeværelse være?