Facebook vil udrydde fake om Corona

Elgiganten slår rekorder

(Foto: Elgiganten)

Det er ikke alle butikker, der klager sig under Corona krisen. Nogle forretninger tjener faktisk penge som aldrig før.

Elgiganten er en af dem. I årets seneste seks måneder er omsætningen gået frem med 16 procent. I perioden marts til oktober solgte kæden for 3,4 milliarder kroner.

Fremgangen ser tilmed ud til at accelerere yderligere her i juletiden. Mellem den 1. november og den 12. december er omsætningen vokset med hele 28 procent.

Forklaringen er naturligvis, at danskere har købt stort ind af ny elektronik i den tid, hvor hundrede-tusinder er blevet tvunget til at arbejde hjemmefra eller deltage i online undervisning.

Det har krævet nye laptops, større skærm, bedre tastaturer og mus samt et mere moderne smart tv til dagligstuen. Mange har også købt ny mobil.

Som andre dele af dansk erhvervsliv har også Elgiganten mærket, at Corona har flyttet danskernes indkøb fra de fysiske butikker og over på online.

Salget i Elgigantens webshop er således steget med hele 66 procent. Især er mange kunder gæade for Klik&Hent, hvor man bestiller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook vil udrydde fake om Corona