Kuglen renser tænder på 10 sekunder

Snapchat under hårdt pres

Snapchat har mange gode ideer. Så gode, at konkurrenter som Instagram og WhatsApp kopierer dem lystigt og ser ud til at have større succes med funktionerne end Snapchat selv.

De mest åbenlyse ”tyverier” finder man i den succserige Snapchat Stories, der hedder Instagram Stories og WhatsApp Status i kopi-udgaverne.

Facebook, der ejer både Instagram og WhatsApp, har høstet en del kritik for sin åbenlyse kopiering. Men Mark Zuckerberg og co. er ligeglade – og tallene giver ham ret: De to kopier har i dag 250 millioner daglige brugere hver – originalen hos Snapchat kun 116 mio.

Aktionærer og analytikere er bekymret for Snapchat, der skal aflevere sit andet kvartalsregnskab i næste år. Snaps aktier er faldet næsten 30 pct. siden børs-introduktionen.Samtidig ser det ud, som om Snapchats brugertal også er gået i stå, mens Facebook marcherer frem på alle platforme….

Facebook selv har såmænd også sedv kopieret Snapchat Stories. Hidtil kun til  sin app på smartphones og tablets, men snart kan Facebook burgere på pc’en også få glæde af den. Den vil nok senere på efteråret dukke op i højre side af skærmbilledet. hvor den er placeret i toppen på mobile enheder.

Funktionerne i Facebook Stories minder meget om Snapchats: Man kan poste billeder og videoer til Stories døgnet rundt, men efter 24 timer vil indholdet forsvinde helt automatisk…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuglen renser tænder på 10 sekunder