Nye AirPods har Max pris

Smart samarbejde

(Illustration: Gerd Altmann / Pixabay)

Smarte hjem er ikke længere kun et marketing udtryk. Flere og flere danskere udstyrer faktisk deres hjem med intelligente løsninger, der går lige fra stemme-styrede højttalere og fjernstyrede termostater til køleskabe på nettet og smarte tyveri alarmer.

Netop alarmer kan være en anbefaling eller et krav fra forsikringsselskaber. Således også hos Topdanmark, der er gået i samarbejde med energi- og telekoncernen Norlys om det nye SmartHome alarm-system.

Partnerskabet giver kunder i landets næststørste forsikrings-selskab adgang til at købe en moderne tyveri-alarm på særligt fordelagtige vilkår.

Norlys får samtidig styrket sin position på alarm-markedet. Det er nok et skridt på Norlys’ march ind i flere og flere danske husholdninger. Først med elektricitet, siden med internet, tele og tv via datterselskaber som Boxer og Stofa.

SmartHome fra Norlys er et digitalt system til tingenes internet, hvor kunderne kan koble et række forskellige produkter på.

De kan f.eks. styre lys, varme og energi-forbrug – eller som i alliancen med Topsikring passe på hjemmet med en tyveri-alarm. Det hele styres via en app på mobiltelefonen.

Alarm-funktionen består af en startpakke, som løbende kan opgraderes med nye services.

Norlys og Topsikring går sammen for at give danskerne større tryghed i deres eget hjem. (Foto: Topsikring)

Det er en  SmartHome-boks, en bevægelses-sensor, en dør-/vindues-sensor, og et HD-kamera, så man på sin smartphone kan se ”live” video fra sit hjem.

Hvis kunderne ønsker det, kan de udvide deres abonnement, så deres alarm bliver koblet direkte op til en vagtcentral.

Med det nye alarm-samarbejde får kunder i Topdanmark både rabat på startpakken og det løbende månedlige abonnement.

Startpakken er 250 kroner billigere, mens man sparer 50 kroner om måneden på abonnementsprisen.

Det eneste krav er, at man har sin indboforsikring samt en yderligere forsikring (ulykke-, hus-, MC-, fritidshus- eller bilforsikring) hos Topdanmark.

Abonnementet er lavere end hos de fleste konkurrenter. Til gengæld betaler man for udrykning fra vagtcentralen. Det gør løsningen billigere for langt de fleste kunder.

Endelig ejer kunden selv sin alarm og kan f.eks. tage den med sig ved flytning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye AirPods har Max pris