Kan I huske Braun?

Når LEGO er størst

(Foto: LEGO)

Vi må ikke rejse til Rom og Italien i øjeblikket på grund af Corona risikoen, medmindre der er tale om en forretningstur, eller vi tager afsted helt på eget ansvar og måske uden forsikring.

Vi kan selvfølgelig kigge på Roms seværdigheder på tv eller internet, men det giver ikke den rigtigt fysiske fornemmelse af de gamle bygningers storhed.

Derfor har LEGO en fantastisk timing for Rom-elskere ved at lancere sit hidtil største byggesæt nogensinde.

Det bliver til en superflot model af Colosseum. Det nok mest berømte bygningsværk i den evige stad – måske med undtagelse af Vatikanet.

(Foto: LEGO)

Lad mig dog advare på forhånd. Det nye LEGO 10276 Creator Colosseum Building Set er hverken for børn eller uerfarne voksne.

Med utrolige 9.036 dele er Colosseum i LEGO en meget stor opgave at samle. Det er 1.500 dele flere end LEGO’s hidtidige rekord-holder ”Star Wars Millenium Falcon).

I skal også have god plads på et bord. Ikke kun til de næsten 10.000 små klodser. Det færdige LEGO Colosseum fylder også godt op i landskabet. Det er 52 centimeter bredt, 59 cm dybt og 27 cm højt.

Historisk interesserede vil sikkert elske, at man kan bygge sit Colosseum i LEGO i tre tidsaldre. Med andre ord kan man samle sit sæt, så det enten ser dorisk, ionisk eller korinthisk ud.

(Foto: LEGO)

Tilskuer-pladserne er udformet detaljeret, og LEGO klodserne har forskellige farve-nuancer, som man næsten kan se Colosseums alder på. Bygningsværket er ca. 2.000 år gammelt.

LEGO 10276 Creator Colosseum Building Set har sin officielle premiere den 27. november – det er Black Friday.

LEGO har aldrig været billigt, men dette byggesæt koster altså en formue. 3.899 kroner….

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan I huske Braun?