Disse mobiler købte vi i oktober

YouSee sætter farten op og prisen ned

(Foto: Fancycrave1 / Pixabay)

YouSee og TDC har haft udfordringer med deres budskab om, at landets største teleselskab skam har lige så hurtige og gode internet forbindelser som konkurrenterne. Problemet har hele tiden været, at YouSee er en dyrere løsning.

Helt logisk har det kostet giganten kunder og andele i et marked, hvor kravet om stadig bedre bredbånds forbindelser er blevet øget med Corona krisen. Nu arbejder og undervises mange flere hjemmefra. Det kræver et bedre internet.

YouSee tager nu konsekvensen og sænker fra i morgen tirsdag prisen markant på sine forbindelser via kabel-tv.

Samtidig skærer teleselskabet antallet af tilbudte hastigheder ned til kun to. Det skal gøre det nemmere for både YouSee og kunderne at håndtere.

Ifølge Berlingske Tidende kan man fremover købe en 1.000 megabit linie for 299 kroner om måneden. Det er 100 kroner billigere end før.

Fra i morgen kan nye YouSee kunder få fordoblet deres internet hastighed til en lavere pris, end de betalte for deres gamle forbindelse. (Foto: Mohamed Hassan / Pixabay)

Kan man klare sig med en lavere hastighed, fås en 200 megabit linie for 249 kroner. I dag betaler man 309 kroner for en 100 megabit linie om måneden.

Tilsyneladende gælder de lavere priser kun for nye kunder, der skal lokkes ind i YouSee folden.

Nuværende abonnenter har i de senere måneder fået hævet hastighederne på deres bredbånd via kabel-tv nettet, uden at priserne samtidig er hævet.

Ifølge YouSee vil dagen i morgen give det største tempo-løft, som nogensinde er sket for danske internet brugere.

Alle nye YouSee abonnenter på kabel-tv nettet får som minimum fordoblet deres hastighed. Nogle vil sågar opleve en ti-dobling.

Dermed vil den gennemsnitlige internet hastighed i Danmark stige med mellem 24 og 45 procent. Alt efter, hvor mange der lader sig lokke til YouSee af det nye tilbud….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler købte vi i oktober