Vi netter til fodbold

Den ægte vare om bloggere?

Hvordan bliver man stjerne på YouTube? Hvilke personlige konsekvenser har det, når man deler sit liv med hele verden på sociale medier?

Det er bare to af de sikkert mange spørgsmål, som en ny dokumentar tv-serie fra YouSee skal løfte sløret for. Teleselskabet lover, at ”Influencers” vil give et hudløst ærligt indblik i fire danskere vloggereres uredigerede hverdag. Vloggere er bloggere, som bruger video som deres medie.

Første afsnit af ”Influencers” sendes i dag den 6. juli. Alle YouSee tv-kunder kan se den via deres app, YouSee TV & Film, tv.yousee.dk eller deres tv-boks.

De fire influencers er Irina the Diva, Astrid Olsen, Camilla Frederikke og Fredrik Truslev- De har alle dansk stjernestatus på YouTube og har nu haft et kamerahold i halen døgnet rundt gennem et par måneder.

Her er de fire danske YouTube stjerner i den nye tv-serie. Deres dagligdag som vloggere er nok noget mere fancy og glamorøs end for os andre bloggere…..

”Nu har jeg efterhånden lavet en del tv de seneste otte år, men aldrig på denne måde. Det nye program kommer meget tæt på min hverdag. Den hverdag som jeg har haft lidt svært ved at dele ud af på bloggen”, forklarer Irina Olsen (Irina the Diva). Hun lever som influencer af sponsorerede indlæg på hendes blog og instagram.

Også Camilla Frederikke, der er en af Danmarks mest populære beauty-vloggere, er med blandt de fire i ”Influencers.” Hendes karriere tog fart, da den store amerikanske avis The Washington Post valgte at fremhæve en make-up tutorial, hun lavede til Halloween:

”Influencers’ giver et blik bag facaden. Udsendelsen viser den rå, ærlige og uredigerede side af mig og livet som blogger. Jeg deler både mine op- og nedture, mit til tider skøre liv og nogle af mine største hemmeligheder.”

Den nye tv-serie er produceret af Christiane Schaumburg-Müllers ChriChriTV. De fire bloggere har alle fået rettigheder til serien, så de et par uger efter premieren kan dele programmerne via deres egne medie platforme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi netter til fodbold