Motorola mobil til foto fans

Dyrere at være YouSee kunde

Danskerne bruger mindre tid på at se traditionelt tv (såkaldt ”flow tv”), men vi ser bestemt ikke mindre tv af den grund. I stedet kigger flere og flere på streamet tv, fordi vi her selv kan bestemme, hvad vi ser, hvor og hvornår.

Den udvikling er man udmærket klar over hos Danmarks største leverandør af kabel-tv. Derfor satser YouSee fra efteråret meget mere på streaming. Ganske enkelt for ikke at tabe endnu flere kunder til Netflix, der efterhånden ses i en tredjedel af alle danske husholdninger.

YouSee er på vej med nye tv-pakker, der blander traditionelle tv-kanaler og streaming tjenester. Mere end 1.000 timers streamet underholdning vil YouSee tilbyde, som folk kan kigge på, når de har lyst.

Alle YouSees kunder får således adgang til en stor streaming pakke med film og serier fra bl.a. Viasat, Discovery, Comedy Central og Nickelodeon. Desuden har YouSee købt sæson seks og syv af ”Suits” og den helt nye amerikanske serie ”The Bold Type”, som YouSees kunder får eksklusiv adgang til.

Som den første leverandør af kabel-tv i Danmark lancerer YouSee nu en særlig app, der passer til markedets efterhånden mange smart-tv med Android. Senere kommer også en helt ny tv-boks med 4K kvalitet.

YouSee fortæller samtidig, at man vil udvide sine aktiviteter udi underholdnings-industrien ved ikke kun at distribuere tv. YouSee vil også producere unikt indhold til tv-kunderne.

YouSee har således indgået et eksklusivt samarbejde med skuespilleren og bloggeren Christiane Schaumburg-Müller og hendes produktion-selskab ChriChriTV

I første omgang er der tale om 100 dansk producerede programmer fra ChriChriTV, der vil lave moderne tv til kvinder. Men YouSee vil også eksperimentere med andet indhold i de kommende år.

”Vores kunder skelner ikke mellem tv-kanaler og streaming-tjenester, men vælger den underholdning, de har lyst til. Derfor har mange af dem f.eks. HBO Nordic som et supplement til deres tv-pakker. I dag  skal en tv-pakke selvfølgelig også indeholde streaming-tjenester,” forklarer YouSees tv- og bredbånds direktør Jacob Mortensen.

YouSee er gået i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller om at lave tv til kvinder. Programmerne handler både og livsstil rejser, men der vil også komme dokumentar udsendelser.

Ifølge YouSee kan kunder kunderne bl.a. vælge at få HBO Nordic, C-More eller Dansk Filmskat med i deres tv-pakke. Flere streaming tjenester vil komme senere, lover YouSee.

Som den første tv-distributør i Danmark lancerer YouSee en app til Android tv, som passer til mange af de nye smart-tv, der sælges på markedet. I løbet af efteråret kommer også en helt ny 4K tv-boks.

YouSee har dog også en dårlig nyhed – nemlig at priserne på tv-pakker vil stige med mellem 10 og 20 kroner om måneden fra nytår.

Årsagen er, at indholds-rettigheder, som YouSee køber på vegne af sine kunder, bliver dyrere og dyrere. F.eks. er fodbold begivenheder blevet 50 pct dyrere siden 2014.

Ca. 80 pct. af YouSees bredbåndskunder vil opleve prisstigninger på 10 kroner om måneden fra 1. januar.

Ud over de dyrere rettigheder skyldes prisstigningerne, at YouSee udbygger sit netværk rent teknisk, så det kan følge med i danskerne stigende dataforbrug. I øjeblikket stiger dataforbruget via bredbånd med ca. 50 pct. om året….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motorola mobil til foto fans