Logitech tjener styrtende

Facebook Dating åbner i Danmark

(Foto: Pixabay)

For et par år siden fik Facebook stor international opmærksomhed, fordi verdens største sociale medie nu også gik direkte ind i online dating markedet.

Facebook var og er i forvejen en kæmpestor formidlings-central af sex og romantiske aftaler. De foregår bare i lukkede grupper eller direkte mellem det sociale medies medlemmer.

Siden lanceringen for et par år siden skal den officielle Facebook Dating service have formidlet 1,5 milliarder matches i de 20 lande, hvor Facebook brugere har adgang.

Det er et pænt stort antal, når man tænker på, at Facebook totalt set har 2,7 milliarder brugere om måneden på verdensbasis. Langt fra alle af dem søger jo frække aftaler eller en ny kæreste.

Sådan ser Facebook Dating ud på en mobiltelefon. (Foto: Facebook)

Nu står så yderligere 31 lande for tur. Blandt dem er Danmark og de fleste andre europæiske lande. Også Sverige, Norge, Tyskland eller Frankrig.

Da Facebook præsenterede Dating, var det med ord som, at ”den nye service skal spejle den måde, som folk møder hinanden i det virkelige liv – gennem de oplevelser, de har sammen.”

De ord blev sagt lang tid, før Corona invaderede verden. I dag foregår ikke meget dating i den fysiske verden, fordi vi skal have romantik-dræbende mundbind på og helst ikke komme for tæt på hinanden.

Det afskrækker dog næppe Facebook, der ser Dating tjenesten som nok en stor mulighed for at indsamle personlige informationer om sine medlemmer.

(Foto: Congerdesign / Pixabay) tastatur med hjerte

At Facebook Dating kommer nu, skyldes snarere, at lanceringen har været forsinket på grund af anklager om at overtræde Irlands love om privatlivets fred. Oprindeligt skulle lanceringen I Europa have fundet sted på Valentinsdag i februar.

Facebook Dating gør det bl.a. muligt at tilføje events og gruppe informationer, så man lettere kan finde mennesker med samme interesser i det store sociale medie.

Dating er (heldigvis) mere lukket end de almindelige Facebook. Venner og bekendte kan ikke se, hvad man foretager sig i Dating sektionen. Ens Dating profil og matches vises heller ikke I Facebooks nyhedsstrøm.

Man kan tilføje op til ni Facebook venner og Instagram følgere på sin favorit-liste, der her kaldes for ”Secret Crush”.

Endelig ruller Facebook nu en ny Virtual Dates feature ud under Dating. Den giver mulighed for at føre en video chat med sin udkårne, uden at man behøver at hoppe ud af Facebook eller Instagram….

Eksempel på Facebook Datings Secret Crush feature, der nu udvides med video chat mellem de to matches. (Foto: Facebook)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logitech tjener styrtende