Så dyr er iPhone 12 ude i verden

Spil Pac-Man med LEGO

(Foto: Jimmy-DK / LEGO Ideas)

Hvis du er vokset op i 1970’erne eller 80’erne, vil du formentlig klappe i hænderne og få en tåre i øjenkrogen, når du ser det nyeste forslag til et fremtidigt LEGO byggesæt.

Det kommer fra den danske LEGO entusiast Jimmy Jakobsen (”Jimmy-DK”), der har bygget en flot Pac-Man spille-automat i de små klodser, som vi alle har leget med som børn – og nogle også som voksne.

Jimmy har kopieret Sameos arkade-automat i næsten alle detaljer – i 1/5 størrelse af normalen.

Maskinen har lysende display, men virker desværre i sin nuværende udforming ikke med Pac-Man computerspillet i.

Måske det var en idé i en version to, der kunne komme, når og hvis LEGO accepterer forslaget og sætter det i masse-produktion.

(Foto: Jimmy-DK / LEGO Ideas)

Jimmy har indsendt sin spillemaskine til LEGO’s Ideas Review, hvor både den danske lege-gigants egne specialister og LEGO entusiaster fra hele verden kan stemme om projekterne.

Tidligere i år har bl.a. en lysende globus i LEGO fået en godkendelse, mens Jimmy Jakobsens kopi af ”K.I.T.T” bilen fra ”Knightrider” tv-serien blev afvist.

Forhåbentligt har den dygtige dansker mere held med sin Pac-Man spille-automat, der både har fungerende joystick, knapper og sågar et mønt-indkast.

Mens mange af virkelighedens spille-automater har en åben bagside, er LEGO-modellen forsynet med en dør, Bag den gemmer sig batteri og elektronik.

LEGO Ideas Pac-Man Arcade består af 875 dele. Den måler 333 millimeter i højden, 128 mm i bredden og 168 mm i dybden….

(Foto: Jimmy-DK / LEGO Ideas)

(Foto: Jimmy-DK / LEGO Ideas)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så dyr er iPhone 12 ude i verden