HomePod mini er bare ”cute”

Messenger får nyt udseende

(Foto: Kropekk PL / Pixabay)

Jeg kender en del mennesker, der synes, at Facebooks Messenger app er mere funktionel end pæn at se på. Med andre ord fremtræder den kedeligt – sammenlignet med konkurrerende apps på mobilen eller pc’en.

Det ved Facebook godt og giver nu Messenger en tiltrængt opfriskning med både nyt layout, nye farver og et mere levende logo.

Messenger får også nye standard kulører til chatten, ekstra chat temaer som f.eks. kærlighed. Desuden kommer flere deltager reaktioner at vælge imellem.

I et blog-indlæg beskriver Facebook selv forandringerne i Messenger således:

”Det nye look reflekterer et skift i fremtidens messaging. Den bliver mere dynamisk, sjovere og mere integreret. Folk vil hænge ud længere online med venner, apps og gadges.”

Facebook messenger har over 1,3 milliarder brugere verden over.. (Foto: Facebook)

Blandt de nyere features i Messenger kan nævnes ”Watch Together”, hvor flere kan kigge med i en meddelelse på samme tid – eller udvidelsen af Messenger Rooms i forbindelse med det stigende behov for videomøder i forbindelse med Corona krisen.

Inden længe vil Messenger deltagere i USA få mulighed for at chatte på kryds og tværs med Instagram brugere. Den funktion kommer nok til Danmark næste år.

Nye Messenger tiltag er bl.a. selfie stickers, som man f.eks. kender fra Snapchat eller TikTok. Også Augmented Reality effekter er på vej.

Det samme gælder en ”vanish mode”, hvor meddelelser vil forsvinde, når man forlader chatten eller efter, at de er blevet set….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HomePod mini er bare ”cute”