Smart fotomobil til lavpris

Frække aftaler med og uden vuf

Dating.dk, Scor, Match, Tinder. Apps og online services har mennesker brugt i årevis til at finde hinanden – eller i hvert fald en spændende partner til en romantisk tete-a-tete.

Problemet med disse dating-sider er imidlertid, at man aldrig kommer til at forstå eller kende den person, man er i kontakt med, før man møder vedkommende i virkeligheden – og gerne flere gange.

Den nye dating-app Dig giver brugeren i hvert fald én sikkerhed. Dem, som bruger den, kan godt lide hunde. Dig skal nemlig være markedets første dating-app, der er specielt udviklet til vovse-elskere.

Dig deler groft sagt verden op i to: Dem, der elsker hunde – og dem, som godt kan lide kræ, der gør og logrer med halen. Alle andre eksisterer ikke i Dig’s univers, og de er vel også irrelevante som brugere af den nye dating-app.

Man kan selvfølgelig sortere på mange forskellige måder i Dig. F.eks. på hunderacer, størrelser, køn, geografisk placering, planer om eventuel avl, ejernes civilstand, billeder af både fido og ejer, ejernes lyst til selv at finde en partner osv.

Dig indeholder også en række praktiske features. Man kan f.eks. finde hunde-venlige luftesteder med Google Maps kort, hvor man selv kan gå hen, tage vovse med eller lave aftaler med den anden hunde-ejer, man har fundet sympati for via app’en. Dating med eller uden hund altså.

Dig har tilknyttet ernærings-eksperter (til hunde), dyrlæger og hunde-trænere, der hver dag leverer gode råd og tips og tricks, så ens firbenede bedste ven kan få det endnu bedre.

Endelig har Dig – selvfølgelig – reklamer. De kan svært undgås, for der er mange penge i hunde-ejere for leverandører af dyremad, hundeklipning, træning, vintertøj til vovser osv.

Dig er netop åbnet på det amerikanske marked og har ambitioner om at blive globalt dækkende, lige så hurtigt som hunde kan spæne. Mon ikke der så også inden længe kommer en tilsvarende dating-app for katte og katte-ejere. Den kunne passende hedder Cit.

Dig kan i øjeblikket downloades gratis til iPhone/iPad her. En Android version er på vej….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart fotomobil til lavpris