Her er tøjet til parties i Covid tider

Disney spiller musik hos Apple¨

(Foto: Michael Gaida / Pixabay)

Indtil for godt et år siden kunne man finde en særlig Disney hub på Spotify. Så lukkede Disney den kanal for filmmusik for så at dukke op hos Spotifys direkte konkurrent Apple Music nu.

I den nye sektion på Apple Music finder man bl.a. soundtracks til alle biograffilm fra Disney, Pixar, Marvel og Star Wars.

Der er også over 30 Disney designede spillelister og online radiostationer. Lige nu slår Disney især på tromme for en særlig Halloween inspireret playlist.

Desuden er Apple begyndt at sælge Disney film i 4K kvalitet i sin Apple TV filmbutik.

Hvad mange måske ikke er klar over er, at Disney og Apple har haft et tæt forhold gennem mange år.

Apples legendariske grundlægger Steve Jobs var igennem en del år Disneys største aktionær. Siden har flere Apple folk siddet i bestyrelsen hos Disney.

Apple Music Hits online radiostationen byder I øjeblikket på en Disney Hits Radio afdeling, hvor der bliver spillet filmmusik døgnet rundt.

Her kan man også finde interviews med Disney kendisser som Christina Aguilera, der er en officiel ”mousketeer” og sang i bl.a. Mulan filmen….

(Foto: Michael Gaida / Pixabay)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er tøjet til parties i Covid tider