Kunne Apple mon lave god kaffe?

Digital elegance får comeback

(Foto: Timex)

I 1980’erne var disse ure noget af det mest hotte, man kunne komme i nærheden af. LCD-gadges, der kunne vise klokken både analogt og digitalt.

35-40 år siden er længe, men med flodbølgen af smartwatches, der næsten alle ligner hinanden, kunne der sagtens være kunder til lidt mere retro ure.

Ikke nødvendigvis de klassiske schweizer-ure med analogt indhold. De vil nok aldrig uddø, fordi de udstråler en klasse og stil, som smartwatches ikke kommer i nærheden af. Desuden koster ure fra de berømte mærker en mindre formue.

Det goe gamle urmærke Timex håber at score papegøjen med sit nye Q Timex Reissue Digital ur, fordi det mere end noget andet illustrerer overgangen mellem analog og digital tidsvisning.

(Foto: Timex)

I virkeligheden er det en over 30 år gammel model, som Timex har gravet frem fra gemmerne. Uret er blevet pudset op og har fået moderne elektronik.

Vigtigst er dog det flotte display. Det er af Liquid Crystal Analog (LCA) typen. Alle informationer vises stilrent i sort/hvid plus blåt og ikke i en farvelade som på et smartwatch.

Timex klassikeren i nye klæder kommer med integreret kronograf, nedtællings-timer, flere alarmer samnt den unikke analog/digital visning. Desuden er uret vandtæt ned til 30 meters dybde. Det var de første digitalure bestemt ikke.

Det retro Timex kommer med en urkasse i rustfrit stål og i enten eller sølv eller gylden farve. Det koster 149 US dollars eller omkring 950 kroner….

(Foto: Timex)

(Foto: Timex)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne Apple mon lave god kaffe?