Lækre hørebøffer koster dyrt (opd)

Hold party med Sony

(Foto: Sony)

Egentlig er højt-spillende party-højttalere, der kan larme udendørs, ikke så voldsomt populære for tiden

Jo – selvfølgelig hos de unge, der bruger dem til festen. Men ikke hos politiet, kommunerne og hos de mennesker, der skal lytte med uden at deltage i festerne.

Desuden samler den slags højttalere som regel en masse glade (unge) mennesker, der glemmer at tage mundbind på. Husk derfor at holde afstand og på med masken.

Det behøver Sony naturligvis ikke tage sig af. Den japanske underholdnings-gigant har netop lanceret sine to nye party-højttalere MHC-V83D og MHC-V73D, der samtidig fungerer som lysshow i lokalet.

Toppanelet på de nye Sony højttalere minder om en grammofon plade i designet. (Foto: Sony)

I forhold til Sonys eksisterende familie af ”high power” lydsystemer har de to nye højttalere fået en række forbedringer. Det gælder bl.a. nye horn-højttalere til diskant og mellemtone.

Begge Sony nyheder er udstyret med fire diskanter for og bag, der bl.a. skyder de høje toner opad, så de reflekteres fra vægge og loft.

Mellemtone højttalerne sender f.eks. lyden fra stemmer fremad og bagud, mens bashøjttaler med ”Jet Bass Booster” sørger for dybe toner, man kan mærke som rytme helt op i maven.

Som en ekstra gimmick kommer Sony V83D og C73D med integreret lysshow. Bølger af mørkeblå, lyseblå og grønne farver vil fylde en pæn stor del af rummet omkring højttalerne, når man drejer op for volumen. Desuden har højttalerne blåt lys direkte i bas- og mellemtone-enhederne.

Intet party uden lysshow, så det kan de to Sony højttalere også sørge for. (Foto: Sony)

Endelig kan man også bede Sony højttalerne om at slappe lidt af med disco-showet og i stedet udsende et beroligende ”ambient lys” ud på de små timer, hvor festen ebber ud.

De to nye party-bokse kommer fra Japan, og så skal de naturligvis have karaoke indbygget. Højttalerne har to mikrofon-indgange og to tilsvarende mic-holdere.

Amatør-sangerne kan konkurrere indbyrdes og opnå points for deres præstationer. De bedste ender på en ”Karaoke Ranking” Top-10 i den medfølgende Sony ”Fiestable” app.

Det japanske popper igen op i højttalernes ”Taiko” feature. Den gør det muligt at tilføre sit eget trommespil til sangen, der lige bliver spillet. Man skal blot banke let i rytme på højttalerens top-panel.

I den nyeste udgave af Taiko kan du tilføje dit eget trommespil til enhver sang ved at banke let på

De nye Sony højttalere kan også bruges til at skabe bedre lyd på og lys omkring et tv. (Foto: Sony)

Man kan såmænd også tilslutte en elektrisk guitar og bruge Sony nyhederne som en forstærker. Til formålet har V83D og V73D en omskifter mellem ”ren” guitar, ”forvrænget” guitar og basguitar.

”Das ganze Molevitten” kan kontrolleres ved hjælp af Fiestable app’en på en mobiltelefon eller tabletten. Man kan enten klikke sig igennem skærmbillederne eller give mundtlige ordrer via Google Assistant

App’en er meget fleksibel og omfattende, og den giver bl.a. mulighed for, at gæster kan tilføje deres egne spillelister via Wi-Fi netværket.

Endelig skal jeg huske at nævne, at de to nye Sony højttalere kan sluttes direkte til husets tv, hvis det har en HDMI indgang. Desuden kan man nu også lytte til radioer på DAB+ og FM via party-boksene.

Begge Sony nyheder kommer i danske butikker fra oktober. Den store MHC-V83D skal koste 6.500 kroner – den lidt mindre V73D ca. 5.500 kroner….

Sonys nye V83D party højttaler ser ikke kun cool ud. Den kan også spille meget højt. (Foto: Sony)

Party højttalere skal kunne transporteres let fra sted til sted. (Foto: Sony)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre hørebøffer koster dyrt (opd)