Spotify hopper ud i e-sport

Robotten er også lærer

(Foto: Quincy

Corona pandemien har sat ekstra fokus på børn – og især mindre børn – der kan have svært ved at beskæftige sig selv uden lærerne i skolen og pædagogerne i børnehaver og fritidshjem.

Lige pludseligt var det forældrenes ansvar, fordi både de gamle og de unge var tvunget til at blive hjemme på grund af smittefaren ude i samfundet.

Corona fik salget af nye tv til at boome. Det samme skete med laptops, hurtigere internet, større skærme til pc’en, indkøb af computerspil osv.

I går beskrev jeg, hvordan børne-rettede tablets ser ud til igen at blive trendy. De var meget populære i en kort periode, men faldt så over i glemsomhed.

(Foto: Quincy)

 

I dag viser jeg en ny robot til børn, som måske kunne være en mulighed. Især, hvis ens børn godt kan lide at tegne.

For et par år siden blev hjemme-robotterne også markedsført som den store åbenbaring for både børn og ældre. Det eneste sted, hvor de er blevet en succes, er til at slå græsplæne eller rengøre gulvet.

Quincy mener ikke, at børn har brug for en tegnelærer af kød og blod. Den opgave kan Quincy robotten da sagtens overtage.

Den skal ikke have frikvarter eller tager gnisten. Robotten fortsætter, så længe den ikke bliver slukket, eller den løber tør for strøm.

Quincy er vel nærmest en robot-kunstner, som man kan placere på gulvet eller på et bord. Den har et par arme, så den kan holde om en blyant eller en tuschpen.

Placér et stykke papir foran Quincy og vælg et af robottens mange tegninger via en app, og robotten vil begynde at lære barnet at tegne.

Helt pædagogisk og naturligvis med enkle motiver i begyndelsen og så gradvis mere avancerede illustrationer.

Quincy både tegner og taler i undervisningen. Lige nu kun på engelsk, men flere sprog er på vej.

Desuden kan robotten også fungere som matematik-lærer og undervise børnene i stavning.

Quincy The Robot Artist kan i øjeblikket købes for 129 US dollars eller ca. 820 kroner. Sammenlign med, hvad en levende lærer koster i timen….

(Foto: Quincy)

(Foto: Quincy)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify hopper ud i e-sport