Facebook ensretter sine apps

Deler du dine ting med andre?

(Foto: Mary Ekb / Pixabay) delebiler

Dele-økonomien har for længst gjort sit indtog i det danske samfund. Tænk blot på Airbnb, bycyklerne i København eller bilservices som LetsGo og GreenMobility.

Ideen om at dele sine ting er dog langt mere fremtrædende i andre dele af verden. Ikke mindst i Kina, viser en ny global undersøgelse fra analysefirmaet Statista.

Mange kinesere vil således gerne dele deres dyre mobiltelefon, deres bil, møbler, cykel og sportsudstyr med andre ligesindede.

Ville I også gøre det samme for at spare penge eller vise samfundssind?

I Danmark er delecykler et ret udbredt fænomen, men ville du også dele din mobiltelefon og dine møbler med andre? (Foto: Rudy & Peter Skitterians / Pixabay)

Ifølge analysen er også brasilianerne helt med på at dele deres bil og cykel, mens amerikanerne bestemt ikke synes om ideerne.

Kun 15 procent i USA kunne se sig dele deres bil, mens 69 procent afviser at gøre det, Bilen er en vigtig del af ens private ejendom og skal ikke køres af fremmede.

Tallene for Europa og andre engelsk-sprogede lande ligger på nogenlunde samme niveau som USA’s – i flere tilfælde også endnu lavere.

Kun 43 procent af kineserne nægter kategorisk at indgå i en længere-varende deleordning. 24 procent overvejer at bruge en delebil og 18 procent en delecykel.

(Infografik: Statista.com)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook ensretter sine apps