Kyllinger på spil

Trådløs opladning på den elegante måde

I design minder den om en smartphone. Måske en smule tykkere end de nyeste og slankeste mobiler. Men den er på ingen måde klodset og ligner slet ikke, hvad den er. Aukeys nye Basix Pro Wireless Power Bank er en af markedets mest elegante trådløse opladere.

Aukey nyheden rummer et eget batteri på 10.000 mAh. Den kan altså fylde mindst to og i hvert fald tre smartphones op med ny energi, inden den selv løber tør og skal sættes i en stikkontakt. Som nævnt foregår overførslen trådløst eller naturligvis via USB-C kabel, hvis man foretrækker det.

Meget smart har Aukey et integreret flip-ud stativ, så man kan have mobil og oplader stående pænt på skrivebordet. eller på en reol.

(Foto: Aukey)

Standeren placerer samtidig telefonen i en skrå vinkel, der gør det nemt og behageligt at aflæse skærmen, mens opladningen foregår. Man behøver ikke at gå glip af emails, sociale medier, videofilm, telefon-opkald eller de seneste nyheder fra internet.

Med 10 watt er den trådløse overførsels-hastighed ikke overvældende hurtig. Det kan de seneste nye smartphones bedre. Omvendt er Aukey forbløffende billig og elegant i brug. Bruger man kabel, øges tempoet til 18 watt via Quick Charge 3.0.

Aukeys nye Basix Pro Wireless Power Bank (PB-WL02) er set online til priser mellem 30 og 40 US dollars. Det svarer til 200 og 270 kroner….

(Indledningsfoto: Aukey)

(Foto: Aukey)

(Foto: Aukey)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllinger på spil