Rigtig fart på spillene

En AirBag til AirPods

Apples trådløse AirPods øretelefoner er ufattelig populære på trods af, at de hverken er billige eller særligt små at bære. Men Apples logo står på, og så er alle små skavanker nærmest ligegyldige.

Og dog. Når man taler med unge kvinder, der bruger Apple, synes mange af dem, at Apples originale bæreæske til AirPods er lidt kedelig og fersk at se på i sin hvide plastik kulør. De er derfor på udkig efter en mere elegant måde at klæde deres øretelefoner i.

Man kan selvfølgelig straks gå til yderligheder og bestille en lille Louis Vuitton kuffert til AirPods. Den er i hvert fald stilren, men koster en formue. Det samme gør den AirPods taske fra Delvaux NYC, som popstjernen Rihanna flasher på fotos.

(Foto: Twelve South)

Så er den nye Airbag for AirPods fra amerikanske Twelve South noget mere overkommelig. Den er fremstillet af ægte læder og har metalknap – og ser faktisk ret elegant ud for sine kun 50 USD. Det er ca. 350 kroner.

Twelve South nyheden passer til alle AirPods modeller. Tasken har et lille hul til at stikke opladerfkablet i. Alternativt fungerer den naturligvis også sammen med trådløs opladning af øretelefonerne….

(Indledningsfoto til artiklen: Twelve South)

(Foto: Twelve South)

(Foto: Twelve South)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig fart på spillene