Din mobil er en virus bombe

Tag en snak med din opvasker

Mange fabrikanter af husholdnings-maskiner og møbler har (omsider) opdaget, at en stigende del af befolkningen lever som singles – oven i købet helt frivilligt og selvvalgt.

Nu mangler så bare, at fødevare-producenterne gør det samme og laver mindre portioner af deres varer fremfor at tilbyde XXL-portioner, der kan affodre et halvt håndboldhold.

Den kinesiske elektronik gigant Xiaomi har længe haft en strategi om at producere varer til små familier eller singles. Måske nok også, fordi de fleste kinesiske husholdninger består af maksimalt tre personer.

Det seneste nye bevis på Xiaomis ”små” tanker er den smarte Mijia VDW0401M opvasker. Den er samtidig gjort så hyper-moderne, at den lystrer på stemme-kommandoer og lever op til ekstra strenge krav i en Corona-ramt verden.

(Foto: Xiaomi)

Mijia kan nemlig ikke kun vaske op. Den lille maskine til at stille på køkkenbordet kan også desinficere glas, tallerkener og bestik, man putter i den. 99,9 procent af alle bakterier, virus og smittekim vil blive udryddet.

Xiaomi er også verdens fjerde-største smartphone fabrikant. Så ligger det jo lige til højrebenet, at opvaske-maskinen kan styres fra en app via Bluetooth eller Wi-Fi.

Indenbords er der plads til opvasken fra fire personer. Man kan vælge mellem seks vaske-programmer plus tørring, hvis tallerkener osv. da ikke skal dybde-renses og desinficeres.

Xiaomi Mijia VDW0401M koster omregnet 2.595 kroner og kan bestilles online….

(Indledningsfoto til artiklen: Xiaomi)

 


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din mobil er en virus bombe